Lindo Kamuflaj Köpek Yağmurluğu Beden 4
Lindo Kamuflaj Köpek Yağmurluğu Beden 4
Lindo Kamuflaj Köpek Yağmurluğu Beden 4

Lindo Kamuflaj Köpek Yağmurluğu Beden 4

Marka : Lindo
Fiyat : 399,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 6151000188004
54,31 TL 'den başlayan taksitlerle

Lindo Kamuflaj Köpek Yağmurluğu 


Kendimiz için alışverişe çıktığımızda bazen saatlerce modellere bakıp sonra satın alıyoruz. Hayatımızı paylaştığımız sevgili dostlarımız için de aynı hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Köpekler için tasarlanmış oldukça şık kıyafetler bulunuyor. Bunlar arasında son günlerin trendlerinden olan kamuflaj modeli köpek yağmurluğu bulunuyor. İnternet sitelerinden bu modellere ulaşmanız mümkün olmaktadır. Lindodogs markası tarafından hazırlanmış olan kamuflaj desenli köpek yağmurlukları tercihleriniz arasında yer almalıdır. Bu modeller köpeğinizin çok şık görünmesini ve dışarıda dikkatleri üzerine çekmesini sağlayacaktır. Yağmurluk bizlerin olduğu kadar köpeklerimiz için de çok önemli bir ihtiyaçtır. Havaların soğuması ve yağmurların başlaması ile birlikte köpeğinizi dışarı çıkarırken ve onunla yürüyüş yaparken ıslanmasının önüne geçmek için yağmurluk kullanmalısınız. Böylece köpeğiniz ıslanıp tüylerinin ıslak kalmasını engellemiş olursunuz.

Kamuflaj Modeli Köpek Yağmurluğu İle Köpeğiniz Şık Olsun

Köpekler için tasarlanmış olan en dikkat çekici modeller arasında kamuflaj modeli köpek yağmurluğu modelleri bulunuyor. Bu yağmurluklarda kamuflaj deseni yağmurluğun tamamında bir bütün desen olarak kullanılmaktadır.Farklı ve şık olan bu yağmurluk ile köpeğiniz dışarıda hemen fark edilecektir. Oldukça kullanışlı olan yağmurlukları köpeğinize çok kolayca giydirip çıkarabilirsiniz. Bu konuda Lindodogs markası sizleri ve köpeğinizi düşünerek bu modelleri tasarlamıştır.

Kamuflaj Modeli Köpek Yağmurluğu Dostlarınızın Sağlığını Düşünür

Köpeğiniz için yağmurluk satın alırken onun sağlığını ve şıklığını göz önünde bulundurmalısınız. Köpeklerin tüyleri ıslandığında kısa sürede kokmaya başlayacaktır. Soğuk havalarda ise ıslanan köpeğiniz hemen hasta olacaktır. Bunun önüne geçmek için kamuflaj modeli köpek yağmurluğu satın almalısınız. Bu yağmurluk modelleri ergonomik olarak tasarlanmış olup aynı zamanda su geçirmez özelliğe sahiptir. Bir yağmurlukta aranan en önemli özellik olan su itici özelliği uzun süre dışarıda kalsanız da köpeğinizin ıslanmaması anlamına gelmektedir. Bu yağmurluk modelleri pratik olarak kullanılmakta ve kirlendiğinde çıkarılıp yıkanmaktadır. Yıkama sırasında yağmurluğun renk ve deseninde solma söz konusun olmamaktadır. Böylece uzun süre kullanabileceğiniz bir kıyafet almış olacaksınız. Yağmurluk kullandığınızda köpeğiniz ıslanmadan sizinle dışarıda daha fazla vakit geçireceği için mutlu olacaktır. Onların sağlığı ve mutluluğu için kamuflaj desenli yağmurluk almanız önerilmektedir.

Modeli
Yağmurluk Ve Montlar
Malzemesi
Kumaş
Beden
Küçük Irklar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR