Karlıe Köpek Eğitim Sert Peluş 30 Cm, Köpek Eğitim ve Zeka Oyuncakları, Karlie
Karlıe Köpek Eğitim Sert Peluş 30 Cm, Köpek Eğitim ve Zeka Oyuncakları, Karlie

Karlıe Köpek Eğitim Sert Peluş 30 Cm

Marka : Karlie
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 319,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 287,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4016598690147
39,19 TL 'den başlayan taksitlerle

Karlıe Köpek Eğitim Sert Peluş 30 Cm

Karlıe köpek eğitim sert peluş 30 Cm çekiştirme ve at getir oyunları için ideal sert köpek oyun çuvalıdır. Köpeklerini eğitmek isteyen evcil hayvan sahipleri için önemli bir araçtır. Bu yüksek kaliteli köpek eğitim oyuncağı, en sert çiğneyenlere bile dayanacak şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle birkaç kullanımdan sonra parçalanması konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Karlıe köpek eğitim oyuncağının en iyi yanlarından biri, köpeğinizin dişlerine zarar vermeyecek yumuşak ama dayanıklı bir peluş malzemeden yapılmış olmasıdır. Bu, onu her yaştan ve büyüklükteki köpekler için mükemmel bir seçenek haline getirir çünkü oyun oynarken ve antrenman yaparken gereksiz bir rahatsızlığa neden olmaz. Karlie Köpek Eğitimi Sert Peluş 30 Cm, köpeğinizi eğitmek için harika bir araç olmasının yanı sıra, evcil hayvanınızın oynaması için de çok eğlencelidir.

Köpeğinizin dikkatini kesinlikle çekecek sevimli bir tasarıma sahiptir ve onlara saatlerce eğlence sağlar. Hem etkili hem de eğlenceli bir köpek eğitim oyuncağı arıyorsanız, Karlie Köpek Eğitimi Sert Peluş 30 Cm kesinlikle göz önünde bulundurmaya değer. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR