Jungle Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 500 gr
Jungle Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 500 gr

Jungle Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 500 gr

Marka : Jungle
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 75,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 67,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681299602544
9,19 TL 'den başlayan taksitlerle

Jungle Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 500 Gr

  • Kedinizin ihtiyacı olan günlük tüm besinleri tam ve dengeli alabilmesi için kedi & köpek beslenme uzmanları tarafından en kaliteli içerikler kullanılarak özenle formüle edilmiştir.
  • Titizlikle seçilmiş hammadeleri ile böbrek sağlığını ve sindirim sistemini destekleyen maddeler içermesine özellikle önem gösterilmiştir.
  • Deri ve tüy sağlığının yanı sıra yetişkin kedilerde hafıza, zeka, konsantrasyon gibi beyin fonksiyonlarını destekler.
  • Kalp ve damar sağlığını korur.
  • Sağlıklı ve dengeli bir vücut yapısına kavuşmalarına yardımcı olur.
  • Sağlıklı tahıl ve pirinç içeriği ile besinlerin daha kolay sindirilmesini sağlayarak, yaşamsal aktiviteler için enerji tasarufu sağlamasına yardımcı olur.
  • Besinlerden yararlanımı maksimum seviyeye çıkartarak daha az ve kuru dışkı atılımını destekler.
  • Prebiyotikler bağırsaklarda yaşayan yararlı bakterilerin sayısını ve aktivitesini arttıran bileşenlerdir.
  • Bağırsak hareketlerini düzenlemekte, kalsiyum ve magnezyum gibi minerallerin emilimini ve biyoyararlığını arttırmakta önemli rol oynar.

İçindekiler

  Kurutulmuş kuzu eti proteini, hidrolize tavuk ciğeri proteini, mısır, mısır proteini, pirinç, bezelye unu, bira mayası, irmik altı unu, (yada buğay), tavuk yağı, balık yağı, mineraller, vitaminler, yucca, karides unu, nükleotit maya proteini, prebiotik mannan oligo aakkaritler. İlaveler Vitamin A (E672) 12500 IU/Kg, Vitamin D 1000 IU/Kg, Vitamin E 80 Mg/Kg, Vitamin C 120 Mg/Kg, Taurin 1200 Mg/Kg, Bakır (sülfat olarak) 10 Mg/Kg, Çinko (sülfat olarak) 50 Mg/Kg, Çinko (şelat olarak) 10 Mg/Kg, Manganez (Sülfat olarak) 18 Mg/Kg, Selenyum (selenit) 0.12 Mg/Kg

Besin Değerleri

  Protein %30, yağ içeriği %14, ham kül %6, ham Selüloz %3, Omega-6 %3.8, Omega-3 %0.55.

Kedi Mamaları Hakkında Genel Bilgi;

  Kediler bir çok canlıya göre daha başına buyruk hayvanlar olarak görülmektedir. Bu nedenle bakımları ve eğitimleri oldukça sorumluluk gerektirmektedir. İşte bu yüzden kedinizi eğitirken ödül ve ceza yöntemini kullanmanız sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Kedinizi beslerken yaşına ve yetişkinliğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra kedinizin kilosu da onun beslenmesine yardımcı olurken gözden atlamamanız gereken bir konudur. Kedilerinizi beslerken yapmanız gereken, evin bir köşesine bir kap içerisinde su onun yanına biraz mesafe de başka bir kap içerisinde mama vermelisiniz. Kediniz mama ihtiyacı duyduğunda onun için hazırladığınız kedi mamasından tüketecektir.

 

  Kedi maması tercihi yaptıktan sonra kedinizin herhangi bir şekilde mide ve bağırsak problemlerine yakalanmasını engellemek için ani kedi maması değişikliklerinden kaçınmalısınız. Kedinizi aldığını yerden önerilen kedi mamasını bir süre kedinize vermeye özen gösterin ki kediniz kedi maması değişiminden kaynaklı problemlerle karşılaşmasın. Kedilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkında olan kedi maması firmaları onlar için en iyisini yapabilmek için sürekli araştırma yapmakta ve kedilerinizin sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlayacak her türlü besin değerlerini alacakları mamalar üretmektedirler. 

Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Formu
Kuru Mama
İçerik Seçimi
Tahıllı
Paket Boyutu
100-500 Gr
Lezzet
Kuzu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR