Imac Kahve Ağacından İpli Köpek Oyuncağı 200 gr 35 cm
Imac Kahve Ağacından İpli Köpek Oyuncağı 200 gr 35 cm

Imac Kahve Ağacından İpli Köpek Oyuncağı 200 gr 35 cm

Marka : IMAC
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 487,52 TL(KDV Dahil)
indirimli : 390,01 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8021799420512
53,09 TL 'den başlayan taksitlerle

Imac Kahve Ağacından İpli Köpek Oyuncağı 200 gr 35 cm

Kahve Ağacı Çiğneme Parçaları – Yavru, yetişkin ve yaşlı köpekler için sürdürülebilir diş bakımı 
Özellikle uzun ömürlü kahve ağacından yapılmış çiğneme parçaları, sevgili dört ayaklı dostumuza sürekli aktivite sunar ve diş bakımını şakacı bir şekilde destekler. Adil ve sürdürülebilir üretim şekli sayesinde köpek sahipleri gönül rahatlığıyla alabilirler. Tamamen doğal köpek çiğneme parçaları eser miktarda hayvansal veya yapay içerik, kalori, kafein veya şeker içermezler. Kahve ağacı çiğneme parçaları diş kaslarını güçlendirir ve dişlerin doğal temizliğini destekler. İnce ağaç lifleri diş ipi görevi görür.

Köpeğiniz için Uzun Ömürlü Çiğneme Parçaları
Imac olarak sürdürülebilirliğe çok önem veriyoruz. Tabii ki, hiçbir ağaç bizim kahve odunumuz için özel olarak temizlenmez: çiğneme çubukları, kahve bitkisinin yıllık gençleştirilmesi sırasında zaten üretilen artık odundan gelir. Sadece kabuğu çıkarılır ve kahve ağacının odunu temizlenir. İşlenmemiş ve yapay katkı maddesi içermeyen kahve ağacı çubuk, ideal bir köpek oyuncağıdır ve yağ veya şeker içeren atıştırmalıkları çiğnemeye gerçek bir alternatiftir - alerjisi olan köpekler için de son derece uygundur.

Kahve ağacı ahşap çiğneme çubuğu, uzun süre dayanan eğlenceli bir çiğnemedir. Çok yıprandığında veya köpeğinizin yanlışlıkla onu yutabileceği kadar küçüldüğünde değiştirilmesi gerekir. %100 biyolojik olarak parçalanabilir olduğu için, saf felsefemize sadık kalarak, organik atık bidonuna veya toprağa - doğadan doğaya - atılabilir. Bir çiğneme eşyasıyla daha iyi bir karma pek mümkün değil! Her kahve ahşap köpek çiğnemesi benzersizdir ve görünüm ve boyut olarak biraz farklıdır. 

Imac kahve ahşap köpek çiğneme avantajları
✓ Sert ağaçtan yapılmış %100 doğal köpek çiğneme ürünleri ✓ vegan ve sürdürülebilir çiğneme çubukları ✓ zeytinyağı emdirilmiş ✓ köpeğinizin doğal çiğneme dürtüsünü harekete geçirir ✓ keskin kenarlar yoktur, parçalanmaz ✓ diş çiğneme: diş temizleme etkisi ✓ uzun ömürlü: sert aylarca çiğneme keyfi için doğal ürün ✓ rahatlamaya ve stres yönetimine katkıda bulunabilir

**************
Köpek
Malzemesi
Ahşap Pamuk
Şekli
Halat-İp Stick
Kullanım Amacı
At-Getir Oyunları Çekiştirme Diş Kaşıma Eğitim-Zeka
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR