Hello Kitty Eva Kabartmalı Sarı Kedi Taşıma Çantası
Hello Kitty Eva Kabartmalı Sarı Kedi Taşıma Çantası
Hello Kitty Eva Kabartmalı Sarı Kedi Taşıma Çantası

Garfield Eva Kabartmalı Sarı Kedi Taşıma Çantası

Marka : Garfield
İndirim Oranı : %3 indirimli
Fiyat : 608,95 TL(KDV Dahil)
indirimli : 589,22 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8680122863039
80,20 TL 'den başlayan taksitlerle

Hello Kitty Eva Kabartmalı Sarı Kedi Taşıma Çantası

 

Ölçüleri: 42 cm uzunluk x 33 cm yükseklik x 29 cm genişlik


Taşıma çantamız size demonte olarak paketlenmiş şekilde ulaştırılır. Fermuarlarından sağ ve sol bölmeleri birleştirerek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Kullanmadığınızda ise yine fermuarlı bölmeleri birbirlerinden ayırıp üst üste koyarak saklayabilirsiniz. Oldukça pratik ve kullanışlıdır.


Rahat ve Havadar: Üst tarafında bulunan 2,5 cm çapında 34 adet , yan tarafında bulunan 27 adet hava delikleri sayesinde evcil dostunuz içindeyken havasız kalmaz. Ayrıca malzemesi sert plastik olmadığından kendini yaralama riski oluşturmaz. Ön tarafta bulunan fermuarlı kapısı dayanıklı ağdan yapılmıştır. Bu sayede patili dostunuz çevreyi buradan rahatça görebiliken siz de onu görebilirsiniz. Ayrıca içerisinde bulunan yatak sayesinde seyahati süresince rahat edecektir.


Hafif ve Şık: Evcil dostunuzla yaptığınız kısa veya uzun süreli yolculuklarda ilgi çekici ve şık bir eşlikçi olarak Hello Kitty Taşıma çantalarını tercih edebilirsiniz. Emsallerinin aksine oldukça hafiftir. Çanta ağırlığı ile içindeki patili dostunuzun ağırlığı eklendiğinde kollarınız ve eklemlerinize minimum yük uygulanmış olur.


Hafifliği ve yumuşak kaplamalı malzemesi sayesinde hem size hem de patili dostunuza zarar vermeden rahat ve konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlar.


Orijinal Ürün: Evcil dostunuzun sağlığını sizin kadar biz de önemsiyoruz. Bu nedenle muadillerinin aksine hem size hem de patili dostunuza zarar verebilecek kanserojen veya toksik boyar maddeler, plastik yumuşatıcıları vb kullanmıyoruz. Ürünlerimiz fitalat, nikel, kurşun gibi zararlı kimyasallar içermez. Dünyaca tanınan Hello Kitty karakterinin orijinal ürünüdür.


Kimler Kullanabilir: Yavru kedi ve köpekler, yetişkin kediler ve küçük ırk köpekler için uygundur.


Kolay Temizlenir: İç ve dış yüzeyleri nemli bir bez ile silerek temizlenebilir.


Harika Bir Hediyelik Eşya: Arkadaşlarınız ve aileniz için mükemmel bir hediyelik üründür. Sevimliliği, pratikliği ve şıklığı ile hediye olarak verildiği kişiyi mutlu eder.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR