Health for Paws Kedi ve Köpekler İçin Somon Yağı 200ml
Health for Paws Kedi ve Köpekler İçin Somon Yağı 200ml
HFP Kedi ve Köpekler İçin Somon Yağı 200ml, Yavru Köpek Vitaminleri, Health for Paws

HFP Kedi ve Köpekler İçin Somon Yağı 200ml

İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 155,88 TL(KDV Dahil)
indirimli : 140,29 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681900014285
19,10 TL 'den başlayan taksitlerle

Health for Paws Kedi ve Köpekler İçin Somon Yağı 200ml

 

Somon yağının faydaları saymakla bitmez. Somon yağı, Omega-3 yağ DHA ve EPA'nın zengindir. Omega-3, iltihabı azaltır, kilo korur ve kalp ve beyin sağlığına destek sağlar. Somon balığı yağı doğal olduğu için diğer kimyasal vitaminler gibi biyoyararlılığı düşük değildir.

Somon yağı kedi ve köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlar. Ek besin kaynağı olarak kullanıldığında; Tüy dökülmesini engeller, diş ve diş etlerinin sağlığına, alerjik deri rahatsızlıklarına, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, erken doğum ve doğum komplikasyonlarının azalmasına, anne karnındaki yavruların gelişimine, kalp hastalıklarına, omega 3 takviyesinin kullanılması uygun görülmektedir.

Her yaş ve tüm ırklardaki kedi ve köpeklerde balık yağı ve E vitamini takviyesi olarak kullanılır.  Omega 3; tüy ve deri sağlığını olumlu yönde etkiler. Kedi ve köpeğinizin tüy dökülmesini büyük ölçüde azaltır. Parlak tüyler ve sağlıklı bir deri için oldukça faydalı bir vitamindir. Bir çok kedi vitamini gibi kullanımı zor değildir. Kedilerin somon yağını lezzetli buldukları bilinmektedir.

E Vitamini, evcilinizin göz sağlığı için faydalı bir vitamindir. Aynı zamanda bağışıklık sistemi destekleyici özelliktedir. Kedi ve köpeklerinizin gelişimi esnasında faydalı olacaktır. Köpek vitamini olarak likit ürünlerin mamaya katılarak kullanılması kullanım kolaylığı sağlar.

E vitamini ve omaga-3 yağ asitleri bir çok kanser çeşidini önlemeye de yardımcı olur. Kedi ve köpeklerde bağışıklık sistemini güçlendirmekte kemik ve kas gelişimi daha sağlıklı olmaktadır. Göz hastalıklarında bağırsak florasının düzenlenmesinde, diş etlerinin güçlenmesinde kalp sağlığının korunmasında ve tüylerin dökülmesi problemlerinde HFP kedi ve köpekler için likit somon yağı kullanabilirsiniz.

Uyarılar:

Önerilen miktarlarda kullanılması gerekir.

Direk güneş ışığından ve sıcaktan koruyunuz.

Uzun süre hava ile temas ettirmekten kaçınınız.

Somon yağı gibi kaynaklardan yeterli miktarda Omega-3 alımı cildinize ve göz sağlığına yararlı olabilir.

 

Somon Yağı Hakkında

Kedi ve Köpeklerde Somon Yağının Faydaları?

Somon yağı, omega-3 yağları DHA ve EPA açısından zengin bir kaynaktır. Somon yağından elde edilen omega-3'leri tüketmek, iltihabı azaltır, kilo yönetimine yardımcı olur ve kalp ve beyin sağlığını korur gibi çeşitli sağlık yararları vardır.Omega-3 yağları, çocukluk çağında sağlıklı gözlerin ve görmenin gelişmesinde rol oynar. Ayrıca, yetişkinlik döneminde daha yüksek bir tüketim, glokom hastalığı ve yaşa bağlı maküler dejenerasyon gibi göz hastalığı riskinin azalması ile ilişkilidir.Somon yağı içerisindeki Omega-3'ler aynı zamanda iltihap karşıtı etkileriyle sağlıklı cilde katkıda bulunur. Araştırmalar, Omega-3'lerin tüketilmesinin cildinizi güneşin zararlarından koruyabileceğini, dermatit ile ilişkili semptomları azalttığını ve yara iyileşmesini desteklediğini gösteriyor

Kedi ve Köpeklerde Somon Yağının Zararları?

Hassas kedi ve köpeklerde veya çok yüksek dozlarda somon yağı ve omega-3'ler vücudun bağışıklık tepkisini azaltabilir. Deniz ürünlerine alerjisi olan kedi ve köpekler somon yağından kaçınması gerekebilir.

Somon Yağı Diğer Balık Yağlarından Daha mı iyidir?

Tüm balık yağları omega-3 yağ asitleri barındırır somon yağı, özellikle taze okyanus sularından elde edilen yağ, kedi ve köpeklere diğer yağlı balık türlerinin çoğundan daha fazla omega-3 yağ asidi verecektir.

Somon Yağı Köpekler İçin Ne Yapar?

Bu esansiyel yağ asitleri, köpeğiniz için güçlü ve sağlam bir bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Somon yağının köpekler için faydalarından biri, kalp sağlığını güçlendirmeye, iltihapla savaşmaya, sağlıklı deri ve tüyleri desteklemeye, bilişsel işlevi geliştirmeye ve çok daha fazlasına sahip olmasıdır!

Köpeğime Ne Sıklıkla Somon Yağı Vermeliyim?

Maksimum fayda için köpeğinize her gün somon yağı verin. Küçük köpekler için günde bir çay kaşığı yeterlidir; orta boy köpekler için 1-2 çay kaşığı; büyük köpekler için 2-3 çay kaşığı ve dev köpekler için günde 3-4 çay kaşığı somon yağı vermek faydalı olacaktır.

Kullanımı
Kedi Köpek
Yararı
Genel Destek Deri Ve Tüy Sağlığı Eklem Sağlığı
Formu
Likit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR