Health for Paws Kedi ve Köpek Koenzim Q10 Tablet 25 Tablet
Health for Paws Kedi ve Köpek Koenzim Q10 Tablet 25 Tablet
HFP Kedi ve Köpek Koenzim Q10 Tablet 25 Tablet, Köpek Vitaminleri, Health for Paws

HFP Kedi ve Köpek Koenzim Q10 Tablet 25 Tablet

İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 110,00 TL
indirimli : 88,00 TL
Barkod : 8681900012106
11,98 TL 'den başlayan taksitlerle

Health for Paws Kedi ve Köpek Koenzim Q10 Tablet 25 Tablet

 

Ürün günlük olarak veya ihtiyaç duyulduğunda verilebilir. Stresin arttığı zamanlada dozu iki veya üç katına çıkarmak güvenlidir. Her 10 lbs vücut ağırlığı için günde 1 tablet verin. 1'den fazla tablet veriliyor ise, AM ve PM arasında bölünmelidir. Köpekler ve kediler için Koenzim Q10 vücudun her hücresinde bulunan güçlü bir besindir. Hücre büyümesi için enerji sağlamaktan sorumludur ve enzimlerin faaliyetlerini kolaylaştırır. Kalp, beyin, karaciğer, böbrekler ve pankreas çalışması için hücresel enerjinin en büyük miktarda gerektiren yüksek enerjili organlardır.

Kediler ve köpekler için koenzim Q10'un neden bu kadar önemli?

Evcil hayvanınızın aktif ve enerjik bir yaşam sürmesine yardımcı olarak, sağlıklı hücreler ve kas fonksiyonu için gerekli enerji üretimini optimize etmeye yardımcı olabilir. Evcil hayvanlar yaşamları boyunca hücresel enerji üretimi için koenzim Q10 kullanırlar, ancak doğal üretim ve ubiquinone dönüştürmek için yeteneği (okside formu) ubiquinol (aktif form) evcil hayvan yaş olarak azaltabilir. Ayrıca, normal yaşlanma ve bazı sağlık koşulları veya ilaçlar bu önemli besin düzeylerini tüketmek olabilir. Yaşlı dostlarımızada vitamin takviyesidir.

İçindekiler: Kapsül Başına Aktif Madde (420 mg/kg), Koenzim Q10 10 mg/kg. Aktif Olmayan Maddeler: Selüloz, Maltodekstrin, Silikdioksit, Bitkisel Selülozkapsül Vejeteryan Lösin.

Günlük Tüketim Miktarı:

50 lbs'ye kadar; günlük 1 tablet.

51-100 lbs; günlük 2 tablet.

100 lbs'nin üzerinde; günlük 3 tablet.

Stresin arttığı zamanlarda dozu iki veya üç katına çıkarmak güvenlidir. 

 

Kullanımı
Kedi Köpek
Yararı
Genel Destek Deri Ve Tüy Sağlığı Eklem Sağlığı Sindirim Sistemi Kas Ve İskelet Ağız Ve Diş Sağlığı Ürüner Sistem Sinir Sistemi
Formu
Tablet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR