HFP Kedi Temizleme Köpüğü
HFP Kedi Temizleme Köpüğü

HFP Kedi Temizleme Köpüğü

İndirim Oranı : %19 indirimli
Fiyat : 80,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 65,09 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681900014773
8,86 TL 'den başlayan taksitlerle

HFP Kedi Temizleme Köpüğü 200 Ml

 

Kedi ve köpeklerin günlük temizliğinde kullanabileceğiniz formülü Veteriner Hekimlerce hazırlanmış temizleme köpüğü. Health For Pawz temizleme köpüğü tüyler üzerindeki kirlere yapışmak sureti le tüylerde ayrılmasına yardımcı olur. Böylece yıkamaya gerek kalmadan tüylerin temizlenmesi sağlanır. 

Uzun yürüşler sonrası eve girerken patilerin temizlenmesi amacı ile kullanabilirsiniz.

Kullanım şekli: Kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız. Direk yada bir beze bir miktar temizleme köpüğü sıkın ve sonrasında masaj yaparak köpüğün dağılmasını sağlayın. Köpükle temas eden tüyleri bir tarak yada havlu ile kurulayın. Durulama gerektirmeyen temizleme köpüğü seyehatlerinizde hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Şampuan Formülünde bulunan temizliyici maddeler, bitki özü ve protein vücudu temizler, kıllara parlaklık vererek daha sağlıklı görünmesini sağlar.

Bileşimi: Köpük şampuan %0,5-1, Texapon 70 %1-3, Gliserin %5-3, Dehtyon KE %0,5-1, Polyquatemium- %1-3, Emuline SML 20 %0,1, Tamde %0,001, Triethanoamin %0,05, edta ve su ihtiva eder.

Hedef Türler İçin Uyarı: Şampuan göze temas etmeden uygulanmalıdır.

Yan Etkiler: Uygulanan bölgelerde irritasyon görüldüğü takdirde uygulamaya son verilmelidir.

Genel Uyarılar: Ürünü yiyecek, içecek ve yem maddelerinden uzakta muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlede muhafaza ediniz.

Muhafaza Şartları ve Raf Ömrü: Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığında  bırakmayınız ve dondurmayınız.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR