Health for Paws Glucosamine  Kedi Ve Köpek Tableti  75 Tablet
Health for Paws Glucosamine  Kedi Ve Köpek Tableti  75 Tablet
Health for Paws Glucosamine  Kedi Ve Köpek Tableti

HFP Glucosamine Kedi Ve Köpek Tableti 75 Tablet

İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 110,00 TL
indirimli : 88,00 TL
Barkod : 8681900014933
11,98 TL 'den başlayan taksitlerle

Health for Paws Glucosamine  Kedi Ve Köpek Tableti

Kedi ve köpekler için, eklem ve kıkırdak  hasarlarında onarıcı etki yapan, yangı gidererek ağrıyı azaltan, eklem destek  tabletidir. Eklem hareketleri ve kıkırdaklarının üretimine ve yeniden oluşumuna  yardımcı, glukozamin, MSM ve antioksidanlar içermektedir. İçeriğindeki MSM  (metil sülfonil metan), eklem ve kıkırdak çevresindeki bağ dokusunu güçlendiren sülfür içermektedir. MSM nin ayrıca yangı azaltıcı etkisi olduğu bilinmekte ve  ağrıları azaltmaktadır. Kıkırdak ve kemik sağlığını desteklemek için gerekli olan  kolajen oluşumuna yardımcı C vitamini içermektedir. C vitamini aynı zamanda  doğal antioksidan kaynağıdır, vücuttaki zararlı maddeleri engeller. Güçlü  kombinasyonu sayesinde kedi ve köpeklerin günlük aktivitelerini destekler. Kas gelişimi için gerekli aminoasitleri içermektedir. İçeriğindeki hyluoronic asit  eklemleri ve sinirleri yumuşatır. Bağ dokusunda esneklik, sağlamlık ve nem  kazandırır.

 

Bileşimi : Glucosamine HCL : 300 mg/kg, Condroidin Sülfat : 100 mg/kg, MSM : 300 mg/kg, Hyluoronic Acid : 20 mg/kg, Ascorbic Acid (C Vitamini) : 20 mg /kg

Kullanım Şekli ve Tarifnamesi :

Kedi ve küçük ırk köpeklerde :1 tablet/günlük

Köpeklerde : 10 kg'a 1 tablet/günlük

Ambalaj Şekli :

Plastik ambalajlarda kutulu olarak takdim edilmiştir.

Depolama : Direkt güneş ışığı  almayan serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

En Uygun Kullanım : Üretim tarihinden itibaren 36 aydır.

KEDİLER VE KÖPEKLER İÇİN TAMAMLAYICI YEM

Üretici Firma : a TR-4400021 ruhsat onay numaralı üretim yerinde üretilmiştir.

 

Glukozamin Hakkında

Glukozamin Nedir?

Glukozamin, vücutta doğal olarak oluşan bir bileşiktir. Kıkırdak dokuda, bağlar dokuda, tendonlarda ve eklem sıvısının gelişiminde rol oynar. Kıkırdaklar, eklem yerlerinde kemiğin kemiğe temasını önlemek böylece iki eklem arasında yastık görevi görerek kemikleri korumaya yardımcı olur. Ancak osteoartrit gibi dejeneratif eklem hastalıkları, eklem kıkırdağının bozulmasına neden olarak ağrı ve iltihaplanmaya neden olur. Glukozamin, eklem sağlığını desteklemek için ek olarak mevcuttur. Genellikle kıkırdak ve bağ dokusunda bulunan doğal bir bileşik olan kondroitin ile eşleştirilir.

Köpeklerde Glukozamin Ne İçin Kullanılır?

Glukozamin, eklem sağlığını desteklemek için kullanılır. Genellikle kıkırdak ve bağ dokusunda bulunan doğal bir bileşik olan kondroitin ile birlikte üretilirler.Veteriner hekiminiz, köpeğiniz yaşlanıyorsa veya artrit gibi dejeneratif bir eklem rahatsızlığına sahipse, eklem sağlığını desteklemek için glukozamin önerebilir.

Glukozamin Köpeğiniz İçin Uygun mu?

Bu takviyeler güvenlidir. Glukozaminin köpekler için yapacakları en kötü şey etkisiz olmalarıdır, bu yüzden kullanmaktan zarar gelmez.

Köpeklere Glukozamin Nasıl Verilir?

Glukozamin takviyeleri tipik olarak etiket tavsiyelerine göre verilebilir, ancak sonuçta veterinerinizin talimatlarını izlemelisiniz. Önerilen doz genellikle ilk altı ila sekiz hafta için daha yüksektir (yükleme dozu olarak adlandırılır), ardından köpekler uzun vadede daha düşük bir bakım dozu alırlar.

Kullanımı
Kedi Köpek
Yararı
Genel Destek Eklem Sağlığı Kas Ve İskelet
Formu
Tablet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR