Felicia Düşük Tahıllı Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 6kg
Felicia Düşük Tahıllı Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 6kg

Felicia Düşük Tahıllı Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 6kg

Marka : Felicia
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 820,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 738,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681299606603
100,45 TL 'den başlayan taksitlerle

Felicia Düşük Tahıllı Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 6kg

 

Küçük ırk yetişkin köpekler için geliştirilmiş özel formülü sayesinde, köpeğinizin kondüsyonunu en üst seviyede tutmak ve tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiştir. Gerçek kuzu etinden gelen optimal protein, güçlü ve sağlıklı kas yapısını destekler. İçerdiği Glukozamin & Kondroitin takviyesiyle eklem fonksiyonlarının gelişimine, bağ ve kıkırdak dokularının yenilenmesine yardımcı olur. Ayrıca, doğal EPA (Eikozapentaenoik) ve DHA (Dokozahekzanoik) yağ asitleri ile birlikte, canlı, ipeksi ve parlak tüy oluşumuna da katkıda bulunmaktadır.

Sevimli dostlarımızın doğal yaşam şartlarına uygun şekilde beslenip, daha sağlıklı yaşayabilmeleri için beslenme uzmanlarımızla birlikte, tahıl oranı düşürülmüş hypoallergenic özel bir formül hazırladık. Yüksek oranda sindirilebilir hayvansal protein kaynaklarına sahip Felicia®, sindirim ve alerji hassasiyetlerine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Alerjik reasksiyonlarla ilişkili olan sığır eti, süt ürünleri, buğday, soya, patates, yapay tatlandırıcı, renklendirici, kimyasal aroma ve GDO İçermez!

 

Optimum düzeyde protein, yağ ve karbonhidrat dengesi ile Felicia® Adult Dog Kuzulu ve Pirinçli köpeğinize ömrü boyunca düzenli enerji ve iyi bir vücut yapısı temin etmek için formüle edilmiştir. Hassas sindirim sistemine sahip veya kuzunun mükemmel lezzetini tercih eden köpekler için idealdir.

 

 

Felicia® Adult Dog  L&R sağlıklı deri yapısını ve parlak tüylerin oluşumunu desteklemek üzere vitaminler ve amino asitlerce zenginleştirilmiş, Omega-6 : Omega-3 yağ asitleri oranı dengelenmiş içeriğe sahiptir.

 

Sindirilebilirliği yüksek gıdaların, hassas pişirme işlemine tabi tutulması ile Felicia® Adult Dog L&R sindirimin maksimum seviyeye çıkarılmasını ve katı dışkı atılımını destekler. Kuzu ayrıca sindirimde de faydalı olduğundan besinsel duyarlılığı olan köpekler için idealdir.

 

Felicia® Adult Dog L&R içeriğindeki doğal prebiyotik lifler bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişimini destekler ve patojenlerin zararlı etkisinin azaltılmasına yardımcı olur, bağışıklık sistemini destekler ve sindirimi optimize eder.

 

Felicia® Adult Dog L&R köpeğinizin ideal  vücut ağırlığını koruyarak uzun bir yaşama ve sağlıklı bir metabolizmaya sahip olabilmesi için protein ve yağ oranı dengelenerek formüle edilmiştir.

 

 

İçindekiler: Kurutulmuş kuzu proteini (%24), hidrolize kemiksiz kuzu proteini (%17) baldo pirinç , mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamsi unu, bira mayası, hamsi yağı, harnup, nükleotit maya proteini, kurutulmuş şeker pancarı, mineraller, prebiotik mannan oligosakkaritler, deniz yosunu, yaban mersini tozu, avizeağacı özütü, pisilyum, kadife çiçeği tozu.

Analitik Bileşenler: Ham Protein: %27, Ham Yağ: %12, Ham Kül: %8, Ham Lif: %2.5, Enerji Değeri (100 g’da) 155,2 kJ / 37,09 kcal

Vitamin, Mineral ve Diğer İlave Bileşenler: , Vitamin A (E672): 20.500 IU/kg, Vitamin D3 (E671): 1.500 IU/kg, Vitamin E (3a700): 360 mg/kg, Vitamin C: 160 mg/kg, Niyasin (3a314): 16 mg/kg, Bakır (Sülfat Olarak)(E4): 15 mg/kg, Çinko (Sülfat Olarak)(E6): 80 mg/kg, Çinko (Şelat Olarak)(E6) 20 mg/kg, Manganez (Sülfat Olarak)(E5): 27 mg/kg, Selenyum (Selenit Olarak)(E8): 0,26 mg/kg, Glukozamin: 1.000 mg/kg, Kondroitin: 700 mg/kg, Omega-6: %3.5 Omega-3: %0.7 ,AB onaylı antioksidanlar.

Mama Değişiminde Geçiş Süreci

Evcil hayvanlarınız için yeni mamaya geçiş dönemini her zaman kademeli olarak yapmalısınız. Kullandığınız mamayı bir anda değiştirmek petinizde sağlık sorunlarına neden olabilir. Yeni ve eski mama aşamalı olarak karıştırılarak sindirim sistemi ve metabolizmanın yeni beslenme modeline uyum sağlaması açısından önemlidir. Bu kademeli geçiş, mama değişikliğini takiben mide bozukluğu ve gelişme olasılığının azaltılmasına yardımcı olacaktır. Evcil hayvanınızın yeni bir alışkanlığa uyum sağlamada sorun yaşamaması için yeni mamayı kullanmaya 1 hafta boyunca kademeli olarak başlamalısınız. Her gün yeni mamanın oranını arttırıp eski mamanın oranını azaltmanız gerekmektedir. Kesinlikle yeni mamaya geçişlerde beslenmeye ev yemeği eklememelisiniz. Mama konusunda huysuz olan evcil hayvanınız için yeni mamayı ödül bisküvisi gibi elinizden yedirmeyi deneyin. Mamasının yanında her zaman temiz taze suyu hazır bulundurun. Yeni bir mamaya başlarken evcil hayvan aç bırakılmamalıdır. Yeni mamaya başladığınızda petinizin dışkısını, enerji seviyesini olası alerjik ve gastrointestinal rahatsızlık belirtileri olup olmadığını sürekli olarak kontrol ediniz.

 

Kedi/Köpek Seçimi
Köpek Mamaları
Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Formu
Kuru Mama
Özellik
Sensitive (Sindirim Sis.) Hypoalerjenik
İçerik Seçimi
Düşük Tahıllı
Paket Boyutu
3,1 - 7,5 Kg
Lezzet
Kuzu
Irk Özelliği
Small
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR