Ecopure MSM Köpek Eklem Ağrı Desteği 40 gr
Ecopure MSM Köpek Eklem Ağrı Desteği 40 gr

Ecopure MSM Köpek Eklem Ağrı Desteği 40 gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 429,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 386,92 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451495
52,66 TL 'den başlayan taksitlerle

Ecopure MSM Köpek Eklem Ağrı Desteği 40 gr

MSM Powder, her yaştan ve cinsten köpekler için tek bileşenli günlük ortak sağlık çözümüdür. Tek başına veya köpeğinizin mevcut eklem takviyelerine ek güçlendirici olarak kullanılabilir.  Veteriner hekim tarafından formüle edilmiş, araştırma destekli, doğal olarak oluşan bileşimimiz, köpeğinizin daha iyi hissetmesini ve yıllarca daha uzun süre oynamasını destekleyecektir.

Optimal Kalça ve Eklem Konforunu Teşvik Eder
Hem Antioksidan Hem Antiinflamatuar destek sağlar

MSM Powder nedir?
Resmi olarak metilsülfonilmetan olarak bilinen MSM, tüm önemli kükürt elementini içeren organik bir bileşiktir. Kükürt sadece uygun biyokimyasal işlev için gerekli değildir, aynı zamanda amino asitler, eklemler, kıkırdak ve diğer bağ dokuları için çok önemli bir yapı taşıdır.

Köpeğinizin diyetini MSM Powder ile desteklemek, listenin başında optimum eklem sağlığı olmak üzere çok çeşitli faydalara katkıda bulunabilir.

MSM Powder Faydaları:
MSM’nin anti-enflamatuar faydaları, ameliyatlardan, yaralanmalardan ve yoğun fiziksel aktiviteden iyileşmeyi hızlandırmaya yardımcı olabilir.
Şişliği ve stresi azaltarak, MSM bağ dokusu üzerinde yatıştırıcı bir etkiye sahip olabilir. Bu, potansiyel olarak yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olurken genel eklem işlevini ve hareket aralığını artırabilir.
Köpekler için MSM tozunun, kronik eklem sorunları, kas rahatsızlıkları ve artritin neden olduğu rahatsızlık ve ağrıda uzun süreli rahatlama sağladığı gösterilmiştir.

MSM Ortak Güçlendirme Nasıl Çalışır?
MSM Power, köpeklerin eklemlerini desteklemeye yardımcı olur ve hareketliliği artırır. İlk olarak doğada tanımlanan aktif içeriği MSM’nin hem insanlarda hem de her yaştaki hayvanlarda eklem sağlığını olumlu yönde etkilediği gösterilmiştir. Köpeklerin vücutları için zengin bir kükürt kaynağı olan son 20 yılda yapılan klinik araştırmalar, bunun eklem sağlığını korumada ve normal günlük egzersiz ve aktiviteden kaynaklanan eklem sertliğini hafifletmede etkili bir yardımcı olduğunu kanıtlamıştır. MSM’nin ayrıca bağışıklık sistemini, cilt/saç/tırnak ve sindirim sağlığını desteklediği gösterilmiştir. MSM power tek başına alınabilir veya mevcut bir takviyeye eklenebilir.

İçindekiler:

%99,9 saf metilsülfonilmetan

Besleme önerisi:
köpekler 10 kg kadar: 1g günde
Köpek 10-20 kg: 2g günde
Köpek 10-20 kg: 2g günde
(1000 mg = 1 ölçü kaşığı)

veya Veteriner hekiminizin önerdiği şekilde.

Kullanımı
Köpek
Yararı
Eklem Sağlığı
Formu
Toz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR