EcoPure Hepatox Kedi Köpek Karaciğer Koruyucu Toz 40gr
EcoPure Hepatox Kedi Köpek Karaciğer Koruyucu Toz 40gr

EcoPure Hepatox Kedi Köpek Karaciğer Koruyucu Toz 40gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 645,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 580,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451396
79,01 TL 'den başlayan taksitlerle

Karciğer hasarından korur, destekler
Hücre yenilenmesini destekler
Zararlı toksinleri ortadan kaldırır
Bağışıklık desteği sağlar

EcoPure Hepatox Kedi Köpek Karaciğer Koruyucu Toz 40gr

 

Hepatox® Powder Dog & Cat  önemli karaciğer antioksidanlarının benzersiz bir kombinasyonunu içerir ve içerisindeki etken maddeler yapılan bilimsel araştırmalarla desteklenir.

Deve dikeni ( Silybum marianum ), 2000 yıldır çeşitli rahatsızlıklar, özellikle karaciğer, böbrek ve safra kesesi sorunları için bitkisel bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Çeşitli bilimsel araştırmalar, deve dikenindeki maddelerin (özellikle silimarin adı verilen bir flavonoid) karaciğeri, yüksek dozlarda karaciğer hasarına neden olabilen asetaminofen (Tylenol) gibi bazı ilaçlar da dahil olmak üzere toksinlerden koruduğunu göstermektedir. Silimarin, antioksidan ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Ve yeni hücreler üreterek karaciğerin kendini onarmasına yardımcı olabilir.

Hepatox hücresel süperoksit dismutazı artırarak bir antioksidan görevi gören Silybum marianum’un (deve dikeni) en aktif izomeri olan Silybin’i içerir.

Artichoke Leaf Extract (enginar yaprak ekstresi),  en büyük özelliği karaciğeri temizlemesinin yanı sıra safranın kolay akışını sağlamasıdır. İçeriğindeki birçok vitamin ve minerallere ek olarak Enginarda bulunan “Ciarin” adlı madde karaciğeri, safra kesesi, böbrekler ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder. Cynarin adlı antioksidan maddeler, karaciğerde biriken zararlı toksinlerin atılmasını sağlar ve vücudu temizler. Böylece karaciğer  yağlanmasını ve yağlanmaya bağlı oluşan hastalıkları da önlemeye yardımcı olur.

Karahindiba (Taraxacum officinale); çok zengin bir beta-karoten kaynağı olup vücutta A vitamini haline dönüşmektedir. Bu çiçekli bitki aynı zamanda; C vitamini, potasyum, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko ve fosfor bakımından çok zengindir. Karaciğer desteği, sindirim (iştah, safra salgısı, gaz, hazımsızlık), kardiyovasküler destek (kalp hastalığı durumlarında karaciğeri desteklemek önemlidir), kan şekeri bakımı, bağışıklık desteği (viral enfeksiyonlara normal tepkileri destekler) sağlar.

Choline chloride, karaciğerdeki yağın atılmasına yardımcı olur, bu da karaciğer sağlığını korumaya yardımcı olacaktır .

Fosfatidilkolin, karaciğer yağlanması, plazmada serbest yağ asitleri artışı ve lipoprotein sentezinde
defekt sonucu oluşur. Fosfatidilkolin damarlarda biriken kolestrol plaketçiklerini parçalar. Kan kolesterolünü azaltıcı ve lipitleri normal seviyeye getirici etkisi vardır.

Grape Seed Extract; Üzüm çekirdeği özütü, oligomerik proantosiyaninler (OPC’ler) dahil olmak üzere birçok bitki bileşiği içerir. OPC’ler güçlü antioksidandır ve Guelph, Kanada’daki Gıda Araştırma Merkezi’nden bir rapora göre, üzüm çekirdeği ekstraktındaki OPC’ler, E vitamininin 20 katı antioksidan gücünü ve C vitamininin 50 kat antioksidan gücünü içerir. Serbest radikaller, sağlıklı hücrelere zarar veren moleküllerdir. Üzüm çekirdeği ekstraktının antioksidan gücü, serbest radikallerle savaşır.

Saccharomyces Cerevisiae bu kadar değerli kılan, yedi farklı B vitamini, amino asit ve ayrıca E ve H vitaminlerinin yüksek içeriğidir. Ayrıca, sodyum, kalsiyum, demir, magnezyum, çinko ve potasyum gibi önemli mineralleri ve vücut için vazgeçilmez olan diğer temel maddeleri sağlar.

C vitamini serbest radikallerle güçlü bir şekilde savaşan bir antioksidandır.

Besleme önerisi:
Kedi(5 kg kadar): 0,5g günde
Küçük boy köpek: 1g günde
Orta boy köpek: 2g günde
Büyük boy köpek: 3g günde
(1000 mg = 1 ölçü kaşığı)
veya Veteriner hekiminizin önerdiği şekilde.
Hepatox ihtiyaca göre kullanılabilir. Lütfen yiyeceklerin içerisine karıştırınız. Topaklanma doğaldır, çünkü herhangi bir madde eklenmemiştir.
Sadece evcil hayvanlar içindir.
Son kullanım tarihi için şişenin üzerine bakınız.
Serin, kuru bir yerde muhafaza ediniz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR