Ecopure Hemp Oil Omega Takviyesi Keten Tohumu Yağı 130ml
Ecopure Hemp Oil Omega Takviyesi Keten Tohumu Yağı 130ml

Ecopure Hemp Oil Omega Takviyesi Keten Tohumu Yağı 130ml

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 435,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 391,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681137450962
53,29 TL 'den başlayan taksitlerle

Ecopure Hemp Oil Omega Takviyesi Keten Tohumu Yağı 130ml

 

Kediler ve köpekler için tamamlayıcı yem
Kenevir Yağı, kenevir bitkisinin tohumlarından elde edilen doğal bir bitkisel yağdır (Cannabis sativa). Bununla birlikte, herhangi zarar verici madde içermez. Kenevir yağı, yüksek oranda esansiyel yağ asitleri içeriğine sahiptir, örn. Linoleik asit (omega-6) ve alfa-linolenik asit (omega-3) ve omega-9 bu nedenle evcil hayvanların takviyesi için uygundur. Değerli hayati maddeleri ile özellikle çiğ etle beslenen köpekler ve kediler için vazgeçilmezdir (BARF).

Doğal olarak mükemmel Omega 6 – Omega 3 oranına (3: 1) sahip olduğunuz yağ asitleri köpek ve kedi ihtiyacı var. Kenevir tohumu yağı Omega 6 (linoleik asit), Omega 3 (linolenik asit), Omega 9 (oleik asit), GLA (gama linolenik asit) ve steridonik asit içerir. Kenevir tohumu yağı, toksinlerin yutulması tehlikesi olmadan balık yağı ile aynı yararları sağlar. Bitkisel yağ, bir köpeğin ve kedinin cildini ve kürkünü nemlendirir, çünkü bitkiseldir ve balık yağı gibi hiçbir yan etkisi yoktur.

Not: Organik kenevir yağı yabancı herhangi bir madde İÇERMEZ. Kenevir yağının rengi güneş nedeniyle değişebileceğinden, serin, kuru ve karanlık bir saklama yeri tavsiye edilir. Kenevir yağını atmosferik oksijenden korumak daha da önemlidir. Bu, yüksek kaliteli bileşenlerin azaltılmasından ve değiştirilmesinden sorumludur – yağ sertleşir. Bu nedenle, açılan şişeler her zaman sıkıca kapatılmalıdır.

İÇERİK
% 99.99 kenevir tohumu yağı soğuk sıkım

Analitik bileşenler:
% 99,9 kenevir tohumu yağı

Beslenme İçeriği:
Ham yağlar / katı yağlar % 99.99, nem <% 1, Kül % 0, Lif % 0, Protein % 0
Çoklu doymamış yağ asitleri  (Omega 3&6): 69.55 g/100g
Tekli doymamış yağ asitleri (Omega 9): 15.26 g/100g

Kullanımı
Köpekler 10 kg kadar: 3 ml / günlük
Kediler: 0.5 ml / günlük

Günlük maması içine karıştırarak veya ağızdan içirilerek verilebilir.İnsan tüketimi için değildir. Açılıştan sonraki 6 ay içerisinde kullanılmalıdır.

NOT: Kenevir yağının rengi güneş nedeniyle değişebileceğinden, serin, kuru ve karanlık bir saklama yeri tavsiye edilir. Kenevir yağını atmosferik oksijenden korumak daha da önemlidir. Bu, yüksek kaliteli bileşenlerin azaltılmasından ve değiştirilmesinden sorumludur – yağ sertleşir. Bu nedenle, açılan şişeler her zaman sıkıca kapatılmalıdır.

Şişe üzerinde dozlama yardımcısı ve pratik ölçüm kabı vardır.

Kullanımı
Kedi Köpek
Yararı
Genel Destek Deri Ve Tüy Sağlığı Sindirim Sistemi Sinir Sistemi
Formu
Likit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR