EcoPure Eggshells Kedi ve Köpekler İçin Doğal Kalsiyum Desteği 100 gr
EcoPure Eggshells Kedi ve Köpekler İçin Doğal Kalsiyum Desteği 100 gr

EcoPure Eggshells Kedi ve Köpekler İçin Doğal Kalsiyum Desteği 100 gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 540,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 486,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451693
66,15 TL 'den başlayan taksitlerle

EcoPure Eggshells Kedi ve Köpekler İçin Doğal Kalsiyum Desteği 100 gr

Kemik ve diş sağlığını destekler
Kemik yoğunluğunu ve hücre büyümesini destekler
mineralli ve besleyici
Yüksek biyoyararlanım

VetCare® Öğütülmüş Yumurta Kabukları , köpekler ve kediler için doğal tekli yemdir. Yalnızca, kanıtlanmış bir doğal kalsiyum kaynağı olan ve kemik sağlığını destekleyebilen, öğütülmüş, mineral açısından zengin yumurta kabukları içerir.

Doğal kalsiyum kaynağı
Kemik sağlığını desteklemek için
BARF’a ek olarak ideal olarak uygundur
Yumurta kabukları, evcil hayvanınızın günlük beslenmesini optimize etmek için tamamen doğal bir takviyedir. Karmaşık mineral içerikleri vücuttaki çok sayıda metabolik süreci, özellikle kemikleri, dişleri ve işleyen hücre bölünmesini etkileyebilir. Olağanüstü yüksek kalsiyum içeriği, kemik metabolizması ve kemik yoğunluğu üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir – kemiklerdeki hücre büyümesi desteklenebilir ve böylece daha fazla güce katkıda bulunabilir.

Özellikle yavru köpekler, büyüme çağındaki hayvanlar ve hamile dişiler daha yüksek kalsiyum tüketimine sahiptir. Burada, bir yumurta kabuğu kaynağı, besin içeriğini optimize edebilir.

VetCare® öğütülmüş yumurta kabukları , evcil hayvanınızın doğal kalsiyum ile düzenli olarak beslenmesi için özellikle uygundur. Serbest dolaşmayan veya kemikleri tolere edemeyen hayvanlar için özellikle uygundur.

VetCare® Öğütülmüş Yumurta Kabukları , sentetik madde içermeyen ve en yüksek kalite standartlarına göre üretilmiş yüksek kaliteli bir üründür. İnce öğütme nedeniyle, dört ayaklı arkadaşınıza optimum sağlık için değerli besinler sağlamak üzere yüksek bir biyoyararlanıma sahiptir. Tatsız ve kokusuz yem malzemesi, köpekler ve kediler arasında yüksek düzeyde kabul görmektedir.

Kompozisyon:
Yumurta kabuğu tozu (376mg/gkalsiyum)
 

Kullanımı
Kedi Köpek
Yararı
Kas Ve İskelet Ağız Ve Diş Sağlığı
Formu
Toz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR