Eastland Eastland Hassas Tartılı Mama Küreği
Eastland Eastland Hassas Tartılı Mama Küreği

Eastland Hassas Tartılı Mama Küreği

Marka : Eastland
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 915,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 732,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8712693530802
99,63 TL 'den başlayan taksitlerle

Eastland Eastland Hassas Tartılı Mama Küreği

Kuru mama ile besleyenler için Eastland Hassas Tartılmış Gıda Küreği evcil hayvanları için mutfakta mutlaka bulunması gereken bir araçtır. Bu kuru mama küreği sıradan bir kepçe değil. Tüylü dostlarınız için hassas porsiyonlar sağlamak amacıyla kuru mamanın tam ağırlığını ölçmek üzere tasarlanmıştır. Evcil hayvanlarınızı ne kadar yiyecekle besleyeceğinizi tahmin ettiğiniz günler geride kaldı. Eastland Hassas Tartımlı Gıda Küreği ile evcil hayvanlarınızın aşırı veya yetersiz beslenmesine veda edebilirsiniz.

Bu kürek kuru mamanın ağırlığını doğru bir şekilde ölçer, böylece evcil hayvanınızın beslenme ihtiyaçları için doğru miktarı sağlayabilirsiniz. Eastland Hassas Tartı, evcil hayvanlarının ideal kilosunu korumak isteyen evcil hayvan sahipleri veya özel beslenme ihtiyaçları olan evcil hayvanları olanlar için mükemmeldir. Bu araç, tahminleri ortadan kaldırır ve evcil hayvanınızın her zaman doğru miktarda yiyecek almasını sağlar. Eastland Hassas Tartımlı Gıda Küreği pratik kullanımının yanı sıra kullanımı ve temizliği de kolaydır. Rahat tutuş için ergonomik bir sapa ve yiyecekleri torbadan veya kaptan kolayca çıkarmanıza olanak tanıyan düz bir tasarıma sahiptir. Kürek, yüksek kaliteli, gıdaya uygun plastikten yapılmıştır ve bu da onu her türlü kuru gıda için güvenli kılar.

Patili dostunuzun kilo kontrolü için hassas tartılı mama küreğidir.

Led ekranda mama gramajını görebilir ve kolaylıkla dostunuza vermeniz gerkeen mama miktarını ayarlayabilirsiniz.

Kullanımı kolaydır ve tek bir düğmeye basarak ölçegi kapatıp ya da açıp ve ölçüm ünitesini sadece birim dügmesine basarak degiştirebilirsiniz

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR