Duvo+ Tpr Stick Ball Köpek Oyun Çubuğu
Duvo+ Tpr Stick Ball Köpek Oyun Çubuğu

Duvo+ Tpr Stick Ball Köpek Oyun Çubuğu

Marka : Duvo+
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 412,56 TL(KDV Dahil)
indirimli : 371,30 TL(KDV Dahil)
Barkod : 5414365101923
50,54 TL 'den başlayan taksitlerle

Duvo+ Tpr Stick Ball Köpek Oyun Çubuğu


Ölçüler: 18 cm


Duvo + TPR Stick Squeaky çok dayanıklı ve güçlü bir köpek oyuncağıdır. Hafifliği sayesinde oyuncak yüzer ve köpeğiniz suyun içinde ve dışında onunla eğlenebilir. Kabartma tasarım oyun sırasında dişleri temizler. Dental plak ve tartar oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Termoplastik kauçuktan (TPR) yapılmış dayanıklı oyuncaktır. Bu oyuncak çok elastiktir, suda yüzer, köpeğin dişlerine ve çenesine zarar vermez. TPR’den yapılmıştır ve çok dayanıklıdır. Gerek iç gerekse dış mekanlarda oynanan oyunlar için uygundur. Köpeğinizle oyun oynamak; onun sizin için ne ifade ettiğini ve birbirinize ait olduğunuzu göstermenin en iyi yoludur. Bu parlak renkli köpek oyuncağı, çok esnek bir malzeme olan ve en çılgınca, en şiddetli oyunlarla baş edebilen termoplastikten yapılmıştır. 

Köpekler oyun sırasında kolayca kavrayabilir. TPR, çok güçlü ve dayanıklı bir malzeme olmasına rağmen köpeğin ağzına zarar vermez. TPR oyuncak köpek oyuncakları yarı sert olduğundan, köpeğinizin çene kaslarını kuvvetlendirmenin iyi bir yoludur. 

Bu neşeli köpek oyuncağı, her türlü iklimde dışarıda kullanılabilir, dolayısıyla yürüyüşlerinizde yanınıza alabilir ve köpeğinizle enerjik at getir oyunları oynayabilirsiniz. Kırılarak veya parçalanarak ve köpeğinizin yaralanmasına yol açabilen tahta sopalardan çok daha güvenlidir. Parlak rengi, uzun çimenlerin arasında hatta suda bile kolayca bulunabilmesini sağlar. TPR köpek oyuncağı suda yüzer, dolayısıyla da suda kullanmak için mükemmel bir oyuncaktır.   

Köpeğiniz, bu oyuncağın peşinden koşmaya ve bir daha atmanız için size geri getirmeye bayılacak. 

Malzeme: Termoplastik Kauçuk
Su geçirmez.
Suda yüzer.
Çok elastik ve dayanıklıdır.
Dişlere ve çeneye zarar vermez.

Uyarı: Diğer ürünlerde olduğu gibi, bu oyuncakla oynarken lütfen evcil hayvanınıza nezaret edin. Ürünün hasar görüp görmediğini düzenli olarak kontrol edin ve oyuncak hasar görmüşse veya bir parçası eksikse evcil hayvanınızın yaralanma olasılığını önlemek için oyuncağı değiştirin.

**************
Köpek
Kullanım Amacı
At-Getir Oyunları Çekiştirme Diş Kaşıma
Malzemesi
Kauçuk Plastik Polimer Plastik
Şekli
Stick
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR