Doglife Yavru Köpek Çimli Tuvalet Eğitim Seti 63X48X7CM
Doglife Yavru Köpek Çimli Tuvalet Eğitim Seti 63X48X7CM

Doglife Yavru Köpek Çimli Tuvalet Eğitim Seti 63X48X7CM

Marka : Doglife
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 225,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 205,93 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681475617102
28,03 TL 'den başlayan taksitlerle

Doglife Yavru Köpek Çimli Tuvalet Eğitim Seti 63X48X7CM

 

Yavru Köpek Çiş Eğitim Tuvaleti

 

Artık istemediğiniz anlarda bile yapmak zorunda olduğunuz uzun yürüyüşlere son! Özellikle kış ayları, köpek sahipleri için kabus olmaktan çıkacak. Bu harika ürün ile hem köpeğinizi soğukta dolaştırmaktan, hem de kirlenen ayaklarını temizlemekten kurtulacaksınız. Evde beslenen her köpek için bulundurulması gereken son derece pratik bir üründür.

 

Çalışan kişiler için sabah erken saatlerde köpeklerinin ihtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıkmak hayli zordur. Onlar hem sabah erken saatlerde kalkmak zorunda olmayacak, hem de yorgun iş dönüşlerinde uzun yürüyüşlere çıkmayacaklar. Kullanımı da son derece kolay olan Tuvalet Kabı temizlemek için yapmanız gereken tek şey, dolan haznesini boşaltmak. Üst yüzeyini de yalnızca sabun ve su ile yıkamak hepsi bu. Ürün yeniden kullanıma hazır olacaktır. İster evde, ister balkonda ya da terasta kullanabileceğiniz bir evcil hayvan tuvaletidir. Üç aşamadan oluşan koruması sıvının antimikrobiyal altlıktan geçmesini sağlar. Yükseltilmiş süzgeç sistemi sayesinde toplama tablasında sıvının üzerinde kalır. Bir galon sıvının tamamını alabilir. Gün sonunda sadece toplama tablasını boşaltmanız yeterli olacaktır. Yeniden kullanılabilir yüzeyi temiz ve hijyenik kalır. Suyla temizlenir ve kolaylıkla saklayabilirsiniz.

 

Yavru Köpek Çiş Eğitim Tuvaleti Özellikleri;

3 Tabakalı: sentetik çim tabaka, yükseltilmiş ızgaralı tabla ve en altta toplama tablası Evde köpek beslemeniz için mükemmeldir. Toksik değildir. Köpeğinizde güvenle kullanabilirsiniz. Portatiftir, kolay temizlenir, sabunlu suyla yıkanır

Sentetik çim tabaka köpeğiniz tuvalete alışmasını kolaylaştırır.

 

Ürün Boyutları:

63cm x 48cm x 7cm

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR