DogCatPlus Elizabeth Kumaş Yakalık  XLARGE
DogCatPlus Elizabeth Kumaş Yakalık  XLARGE

DogCatPlus Elizabeth Kumaş Yakalık XLARGE

Marka : DogCatPlus
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 159,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 145,75 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8690000020157
19,84 TL 'den başlayan taksitlerle

DogCatPlus Elizabeth Kumaş Yakalık  XLARGE

 

Şeffaf yapısı sayesinde evcil hayvanınızın görme alanını kısıtlamaz.

Yumuşak yapısı ve esneyebilme özelliği sayesinde evcil hayvanınızın yemek yeme ve su içme gibi temel ihtiyaçlarını yapmasını kısıtlamaz.

Sert plastik yakalıkların aksine dogcat plus şaffaf yakalık evcil hayvanınızın hareket alanını kısıtlamaz çünkü yumuşak,esnek ve şeffaf oluşu aynı zamanda hayvanınızın ameliyat sonrası plastik elizabethlerin yarattığı psikolojik bozukluğu yaratmaz.

Ayarlanabilir boyun ipi ve ayarlanabilir boyun bağı sayesin 2 emniyet mekanizması ile hayvanınızın boynundan çıkmasını engeller. 1 iple sabitleme 2 ayarlanabilir kilit sistemi bu iki sistemin amacı plastik elizabethler kullanıldığında oluşan boyundaki tahribatı önlemekdir.

Yumuşak dokusu sayesinde hayvanınızın boynunda tahribat yaratmaz. Evcil hayvanınızın boynuna rahat takabilmek için yan tarafındaki  ayarı sayesinde kullanım sağlarken size ve hayvanınıza rahatsızlık yaratmaz.

İstenildiği taktirde tasma ayarı sayesinde hayvanınızın tasmasına rahatlıkla sabitlenir.bu ayar ortalama bütün tasmalara uygun şekildedir.

Ürünün uç kısmındaki plastik yuvarlak biye sayesinde ürünün geri katlanmasını önler ve evcil hayvanlarınızın temel ihtiyaçlarını karşıladığı durumlar dışında ürünün açılı durmasını sağlar.

Yaka kısmındaki beyaz anti bakteriyel yumuşak deri sayesinde evcil hayvanınızda tahribat ve sürekli takıldığında oluşabilecek bölgesel bakteri oluşumunu engeller.

Suya dayanıklı malzemeden üretilmişdir.• 5 boydan oluşur xs,s ,m,l,xl bu ürünlerin hepsi kendi paketinde ve dış oratmdan muhafazalı ve askılı şekilde paketlenmişlerdir.

Dogcat plus ve Dogtorin plastik elizabethlerde 15 boy seçeneğini, ayarlanabilme özeliği sayesinde sadece 5 boya indirgemişdir.bu kullanıcılar açısında zaman ve maddi kayıplarını ortadan kaldırmakdadır.

Ölçüler

 

Beden Ayarlanabilir Boyun Genişliğ Boyun Burun Arası  
XSmall 24 Cm / 26 Cm 10 Cm / 14 Cm  
Small 24 Cm / 28 Cm 13 Cm / 17 Cm  
Medium 28Cm / 40 Cm 17 Cm / 26 Cm  
Large 34Cm / 40 Cm 26 Cm / 32 Cm  
XLarge 44 Cm / 50 Cm 32Cm / 40 Cm  
       

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR