Çınar Pet Toilet Köpek Tuvaleti Mini Mavi
Çınar Pet Toilet Köpek Tuvaleti Mini Mavi

Çınar Pet Toilet Köpek Tuvaleti Mini Mavi

Marka : Çınar
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 161,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 147,36 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8690000019489
20,06 TL 'den başlayan taksitlerle

Çınar Pet Toilet Köpek Tuvaleti Mini Mavi

 

 

Çınar köpek tuvaleti köpeklerin çiş eğitimi hızlı ve hijyenik bir şekilde öğrenmesini sağlamak için üretilmiştir. Özellikle evde yaşayan köpeklerin tuvaletlerinin belirli bir alana yapması hem temizlik hem de hijyen bakımından önemlidir. Çınar köpek tuvaleti kullanımı kolay ve taşıması sorunsuzdur. Yapmanız gereken ilk adım köpeğinizin kolay ve rahat ulaşabileceği bir yer belirleyerek Çınar köpek tuvaleti oraya yerleştirmek olmalıdır. Sonra Tuveletin içine çiş eğitim pedi koymak ve pede bir kaç damla çiş eğitim damlasından damlatmanızdır. Bu damla köpeğinizin çişini yapmasını istediğiniz yere yönlendirmektedir. Bu süreç yaklaşık 1-2 hafta kadar sürecektir. Köpeğiniz Çınar köpek tuvaletinin üzerine çişi yaptığında onu ödüllendirmeniz çişe alıştırma sürecini hızlandırıp onu aynı yere yapmaya teşvik eder.  Sonra köpeğinizin tuvalet eğitimi ile ilgili sıkıntıları minimum da yaşamaya başlayacaktınız. 

Dışarı çıkamayan yavrular ve küçük ırk köpekler için, 48 x 37 cm ebatlarında, ev içerisinde tuvalet ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla özel olarak tasarlanmış, ızgaralı plastik köpek tuvaleti.
Üzerinde bulunan yumuşak plastik malzemeden yapılmış, ızgara yüzeyi sayesinde köpeğinizin tuvaletini patilerine bulaştırmadan iç haznesine geçirmesini sağlayarak evinizin ve köpeğinizin temiz kalmasına yardımcı olur.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR