Chrysamed Konsantre EC Kene-Bit-Pire Tozu 50 ml
Chrysamed Konsantre EC Kene-Bit-Pire Tozu 50 ml

Chrysamed Konsantre EC Kene-Bit-Pire Tozu 50 ml

Marka : Chrysamed
İndirim Oranı : %14 indirimli
Fiyat : 42,50 TL(KDV Dahil)
indirimli : 36,74 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8697788510429
5,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Chrysamed Konsantre Ec 50 ml.
 

Permethrin

Esbiothrin %5

Emülgatör

 

CHRYSAMED KONSANTRE EC ÖZELLİKLERİ VE FARKI:

Chrysamed, PBO içermeyen, su bazlı, kokusuz, geniş spektrumlu yeni nesil bir Haşere ilacıdır.

Chrysamed, su ile karıştırıldıktan sonra, suyun her molekülüne eşit oranda dağılır ve bir daha bozulmayan, ayrışmayan, çökmeyen homojen bir emülsiyon sağlar.

Chrysamed ile yapılan ilaçlamalarda ilk damladan son damlaya kadar her püskürtmede eşit oranda etken madde uygulanmış olur.

Chrysamed ’in diğer önemli özelliği ise suya karıştırıldıktan sonra aktivitesi artarak, minimum etken madde ile maximum etki sağlar.

Chrysamed ‘in sulandırılması ve uygulaması da diğer ilaçlardan farklıdır.

Chrysamed ‘in etiketinde öngörülen sulandırma oranları ruhsat mevzuatı gereği birim alana tekabül etmesi gereken etken madde miktarına göre belirlenmiştir.

Konsantre ‘nin daha fazla suyla karıştırılması ve buna karşın uygulama miktarının artırılması tavsiye edilir.

Chrysamed Konsantre EC, haşerenin cinsine, haşere sorununun özelliğine ve uygulama metoduna bağlı olarak, 1/40 ila 1/80 oranına kadar sulandırıla bilinir.

 

CHRYSAMED KONSANTRE EC UYGULAMASI:

Chrysamed Konsantre EC, uzman eleman nezaretinde uygulanır.

Chrysamed haşereleri larvalarıyla birlikte yok ederek haşere sorununu kalıcı olarak çözebilen, kalıcı etkiye sahip emsalsiz bir üründür.

Chrysamed, haşerelerin bulunabileceği, konabileceği veya geçebileceği açık ve kapalı alanlara iyice uygulanır. Böyle bir uygulama sonrasında o alanlardaki haşereler kısa sürede telef olurlar, o alana giren yeni haşerelerde bir süre sonra yok olurlar.

Normal durumlarda tek bir uygulama yeterlidir. Çok sorunlu alanlarda uygulama, başlangıçta birkaç kez tekrarlanması gerekebilir. Sonrasında yılda 1-2 kez ilaçlamak yeterlidir.

Chrysamed haşerenin sinir sistemini etkileyerek yavaş ama kesin öldürür. Haşereleri anında yok eden ilaçlar sağlığımız için de çok tehlikelidirler. Chrysamed ‘i başlangıçta sık sık kullanınız. Kullandıkça daha iyi tanıyacak, farkını görecek ve hep tercih edeceksiniz.

Pulverizatörlerle yapılan uygulamanın en ince ayarda ve bol miktarda yapılması tavsiye edilir.

ULV soğuk sisleme uygulamalarında en ince ayarda ve uzun süreli yapılması tavsiye edilir. Uygulama süresi ne kadar uzun olursa o kadar etkili olur.

ULV soğuk sisleme uygularken cam ve kapıların kapatılması gerekir.

Chrysamed leke yapmaz, uygulanan yüzeyleri tahriş etmez, kullanımı kolaydır.

 

CHRYSAMED KONSANTRE EC KULLANIM ALANI:

Kullanım alanı çok geniştir...

Siteler, Apartmanlar, Oteller, Yazlıklar, Evlerde (yerler, duvarlar, mobilyalar, perde, halı, koltuk, yatak, elbise ve mutfak dolapları, mutfak makine ve tezgahların alt ve arkaları, kapı, pencere ve yerlere püskürterek), İşyerleri, Hastaneler, Askeri birlikler, Restoranlar, Kafeteryalar, Pastaneler, Fırınlar, Marketler, Okullar, Kampüsler, Beldeler, Yurtlar, Kışlalar, Bahçeler, Balkon ve teraslar, Kamp ve piknik alanları, Hayvan barınakları ve çiftlikleri, Mezbahalar vs. tüm açık ve kapalı alanlarda, iç ve dış mekanlarda kullanılır.  

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR