Bosch Sensitive Lamb Kuzulu Hassas Köpek Maması 15 kg
Bosch Sensitive Lamb Kuzulu Hassas Köpek Maması 15 kg

Bosch Sensitive Lamb Kuzulu Hassas Köpek Maması 15 kg

Marka : Bosch
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 2.902,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 2.321,59 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4015598013727
315,99 TL 'den başlayan taksitlerle

Bosch Sensitive Lamb Kuzulu Hassas Köpek Maması 15 kg

 

Köpeklerde her geçen gün daha fazla hazımsızlık durumları ve hatta belli mama bileşenlerine karşı hazımsızlık görülmekte olup, bu durum kendini sindirim,deri ve tüy sorunları ile göstermektedir.

 

SENSITIVE MIT LAMM & REIS beslenme konusunda hassas köpekler için tek başına eksizksiz bir yemdir.SENSITIVE MIT LAMM & REIS içerdiği yüksek pirinç oranının (%37,5) yanında, düşük alerji potansiyeline sahip patates de ihtiva etmektedir.Böylelikle gluten içermeyen tahıllarla üretilmekte ve içerisinde ne buğday ne de mısır bulunmaktadır.

 

SENSITIVE MIT LAMM & REIS ‘in enerji yoğunluğu oldukça küçük yem miktarı ile köpeğin günlük ihtiyaçları karşılayacak şekilde oluşturulmuştur.Mannanlar ve glukanlardan oluşan bağışıklık kompleksimizin kullanılması suretiyle de bağırsak florası stabilize edilir ve aynı zamanda bağışıklık sistemi güçlendirilir.

 

İçindekiler: Pirinç (%37,5), kuzu eti unu (%20), patates (kurutulmuş),hayvansal yağ, pancar posası (şekeri alınmış ),Pirinç Protein, Patates Protein,keten tohumu, protein hidrolisat,bezelye, maya (kurutulmuş, mannanoligosakaridler %0,1, B-glukanlar %0,06).balık yağı, solüloz lifi,sodyum klorür, potasyum klorür, yeşil kabuklu midye ekstresi (%0,1), hindiba (kurutulmuş).

 

 

Analitik Bileşen Parçalar: Protein %22,50, Yağ Oranı % 14, Ham Lif %2.5, Ham Kül % 7, Kalsiyum % 1.40, Fosfor %1,10, Sodyum %0.30

Kedi/Köpek Seçimi
Köpek Mamaları
Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Formu
Kuru Mama
Özellik
Sensitive (Sindirim Sis.)
İçerik Seçimi
Düşük Tahıllı
Paket Boyutu
7,6 - 15 Kg
Lezzet
Kuzu
Irk Özelliği
Medium
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR