Pire Tasmaları ve Kene Tasmaları

pire tasması

Köpeklerde ve Kedilerde Pire, Kene ve Parazitler Nasıl Önlenir?

  Yaz geldi; artık kedi ve köpeğimiz ile rahat rahat sokaklarda dolaşabileceğiz. Eminim uzun yürüyüşler ve bahçe oyunlarından küçük dostumuz yaklaşık 5-6 ay inanılmaz keyif alacaktır. Yazın gelmesi ile havalar ısındı ve onların bazı endişeleri de başladı örneğin ; Pire, Kene ve Parazitler gibi. Bu parazitlerin tümü kedi ve köpeklerin kanı ile beslenmekten başka birçok hastalığın bulaşmasında da etkilidir. Bizlerde hem kedi yada köpeğimizi korumak hemde bu parazitlerle iç içe olamamak için bir iki küçük uygulama ile sorunu ortadan kaldırabiliriz.

  

Reklam

 

Kediler ve Köpekler İçin Pire Tasması

  En basit ve oldukça etkili bir yöntem pire tasması kullanmaktır. Köpeğinizin yada kedinizin boynuna uygun bir pire tasması kullanmak onlara bu parazitlerin bulaşmasını engelleyecektir. Hatta bazı pire tasmaları bizleri de düşünmektedir. Nasıl mı? İçeriğindeki maddeler pire tasmasının bulunduğu köpeğin yanına sinek ve sivrisinekleri yaklaştırmamak da böylece sineklerden de kurtulmak tayız. Siz de baharın gelmesi ile doğada pire ve kene problemleri yaşamamak için lütfen pire tasması kullanınız.

  

Reklam

 

Pire Tasmaları Kaç Çeşittir?

  Pire tasmaları genelde 3 kısıma ayrılmaktadırlar, kedi pire tasması, köpek pire tasması ve ikisinde de kullanılabilen pire tasmaları ayrıca doğal pire tasmaları da bulunabilmektedir, tamamen evcil hayvanınıza ve onunla daima bir iletişim içinde bulunan sizleri de kolaylıkla ve daha emin şekilde korumak için.

  

  İlginizi çekebilir: Kedilerde Tüy Problemleri

 

 

Etiketler: pire tasması, kene tasması, köpek pire tasmaları, kedi pire tasmaları
Ocak 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR