Alerjen azaltan kedi maması nedir?

kedi alerjisi


Pro Plan® LiveClear® günlük ve düzenli beslenmenin üçüncü haftasından itibaren kedi tüyünde bulunan alerjenleri güvenli ve etkili bir şekilde azaltarak olağanüstü bir beslenme sağlar.

Yüksek lezzete sahip, %100 tam, dengeli ve olağanüstü beslenme sağlayan çığır açan kedi maması. Günlük ve düzenli beslemenin üçüncü haftasından itibaren, kedi tüyünde bulunan alerjenleri ortalama %47 oranında güvenli bir şekilde azaltır. 

Tüm kediler; ırk, yaş, tüy uzunluğu, cinsiyet veya vücut ağırlığı farketmeksizin başlıca kedi alerjeni olan Fel d 1 üretir. Kediler tüy dökerken tüylerindeki alerjenler evin her tarafına dağılır. Purina’nın yaptığı araştırmalar sonucunda, Pro Plan® LiveClear® ile beslenen kedilerin %97'sinde, beslenmenin üçüncü haftasından itibaren tüylerdeki aktif Fel d 1 miktarının azaldığını görülmüştür.

Pro Plan® LiveClear® , kedinizin genel fizyolojisini etkilemez. Kediniz, Fel d 1 üretmeye ve normal tüy dökümüne devam edecektir. Yumurtada bulunan özel bir protein Pro Plan® LiveClear®'ın ana bileşenidir. Bu bileşen, kedinizin tükürüğündeki Fel d 1 alerjenine bağlanır ve onu güvenli bir şekilde nötralize eder.

 

Pro Plan® LiveClear®, alerjenleri azaltmak için kullanılan diğer yöntemlerin yerine geçmekten ziyade, kedilerin yaşadığı evlerdeki alerjen yükünü azaltmaya yardımcı olmak için ek bir önlemdir ve kediniz için seçkin bir beslenme sağlar.

Etiketler: kedi alerjisi
Ocak 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR