Proplan Mamalar Hakkında

 

 

            Evcil dostlarımız için her zaman en iyisini istemek, son derece doğal bir olgu. Çünkü o, korunmaya muhtaç bir can ve bütün hayatı bizim ellerimize bağlı. Yaşamı boyunca biz ona nasıl bakarsak, ömrü de o kadar kaliteli sürecektir. Bu nedenle özellikle mama seçiminde çok dikkatli olmamız gerek. Çünkü piyasada pek çok mama var. Bunların büyük bir çoğunluğu ise, içerisindeki kalitesiz malzemeler ve tuz oranının yüksekliği ile evcil dostlarımızın hayatını tehdit ediyor.

 

petburada
 

 

 

 

 Neden Pro Plan Mama?

 

            Dünyaca ünlü saygın bir marka olan Nestle'nin bir ürünü olan pro plan mama, piyasada görebileceğiniz en yüksek kaliteli mamadır. Bu konuda veteriner hekimler de hemfikir olmuş durumdalar. proplan mama üretilirken, içeriğinde bulunan can dostlarımızın ihtiyacı olan ürünler, en sağlıklı biçimde temin edilir ve onların ihtiyaçları ölçüsünde kullanılır. Asla tuz, mısır nişastası gibi onların sağlığına olumsuz etki edecek maddeler kullanılmaz.

 

petburada
            Evcil hayvanların farklı yaşam evrelerindeki, farklı ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan pro plan mama çeşitleri, onların yavruluk, yetişkinlik, yaşlılık dönemleri ve bazı rahatsızlıklara yakalandıkları dönemler olarak sınıflandırılmıştır.

 

 Pro Plan Mama Çeşitleri

 

            Bu mama çeşitleri Optidigest, Optiderma ve Sensitive Skin ve Optistart olarak adlandırılmıştır. Optistart mama, başlangıç mamasıdır ve yavru evcil hayvanlar için üretilmiştir. Optidigest mama ise İngilizcede "digestion" yani sindirim kelimesinin anlamından hareketle, sindirim sistemi hassas olan canlar için uygun olan bir mamadır. Bu mama evcil dostumuzun bazı zamanlarda sindirim sisteminde oluşabilecek problemlerde kullanılmaktadır. Bu mamaya sürekli devam edilmez. Eğer böyle bir karar verilecekse, bu kararı veteriner hekimin alması gerekmektedir.

 

petburada

 

 

            Optiderma da özel durumlarda kullanılacak bir Pro Plan ürünüdür. Evcil hayvanlarda bazen egzama gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu zamanlarda onların karaciğerini yormayan bir beslenme türüne ihtiyaçları vardır. Optiderma, cilt problemi yaşayan hayvanların yiyebileceği bir mama olup, bu mamanın sürekli kullanılması gerekmez. Hastalık iyileştikten sonra normal beslenme düzenine geçilebilir. Sensitive Skin adındaki Pro Plan mama ise, hayvanların bazı evrelerde yoğun tüy dökme sorunu için hazırlanmıştır. Çünkü uygun bir beslenme ile bu sorun aşılacaktır. 

 

 

petburada

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR