8in1 Delights ProDental Köpekler İçin Ağız Bakım Kemiği 7li
8in1 Delights ProDental Köpekler İçin Ağız Bakım Kemiği 7li

8in1 Delights ProDental Köpekler İçin Ağız Bakım Kemiği 7li

Marka : 8 in1
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 216,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 172,80 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4048422102595
23,52 TL 'den başlayan taksitlerle

8in1 Delights ProDental Köpekler İçin Ağız Bakım Kemiği 7li

Antibakteriyel ve antiplak formülüyle patentli 8in1 çiğneme kemikleri, diş temizliğine destek olan, minerallerle zenginleştirilmiş sığır derisi ve tavuk eti lezzetinin bir kombinasyonudur
- Delights Pro Dental, bakteri plağının çıkarılmasına, tartar oluşumunun önlenmesine ve taze nefes sağlamaya yardımcı olur.
- Sadece% 2 yağ içerir
- Renklendirici ve tatlandırıcı içermez.

8in1 Delights ProDental sadece köpeğinizin isteklerini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda diş sağlığını da iyileştiren harika bir köpek ödülüdür. Bu kemik şeklindeki ödül maması, köpeğinizin çiğnerken dişlerini temizlemek ve güçlendirmek için tasarlanmıştır. Bir köpek ödül kemiği olan 8in1 Delights ProDental, eğitim, pozitif takviye veya tüylü arkadaşınız için lezzetli bir atıştırmalık olarak mükemmeldir. Eşsiz dokusu ve şekli, dişlerin temizlenmesine ve diş etlerine masaj yapılmasına yardımcı olarak plak oluşumu, diş eti iltihabı ve ağız kokusu gibi diş hastalıkları riskini azaltır. 8in1 Delights ödül kemiğini bir çok ödül mamasından ayıran köpek mamasını diğerlerinden ayıran şey, doğal içeriğidir.

Yüksek kaliteli ham deriden yapılmış ve temel mineraller ve vitaminlerle zenginleştirilmiş 8in1 Delights ProDental, köpeğinizin genel sağlığını ve refahını destekler. Ayrıca yapay renklendiriciler, tatlar ve koruyucu maddeler içermemesi, onu evcil hayvanınız için güvenli ve sağlıklı bir ödül haline getirir. Genel olarak 8in1 Delights ProDental, köpeğinizin beslenmesine harika bir katkıdır ve hem diş hem de beslenme ihtiyaçları için mükemmel bir çözümdür. Yani bir dahaki sefere tüylü arkadaşınızı ödüllendirmek veya ona lezzetli bir atıştırmalık vermek istediğinizde, 8in1 Delights ProDental ikramına ulaşın. Köpeklerde diş hastalıklarının önlenmesi için düzenli diş bakımı çok önemlidir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR