Kit Cat Tunalı Ve Tavuk Etli Kedi Konservesi 400g
Kit Cat Tunalı Ve Tavuk Etli Kedi Konservesi 400g

Kit Cat Tunalı Ve Tavuk Etli Kedi Konservesi 400g

Marka : Kit Cat
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 15,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 13,73 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8858788708463
1,87 TL 'den başlayan taksitlerle

Kit Cat konserve mamaları, kedilerin sevdiği lezzetlerde üretilmiştir. Renk ve koruyucu içermeyen, özenle seçilmiş doğal içeriklerin sevgiyle beslenme uzmanlarımız tarafından yaratılmıştır.  Kit Cat% 100 tahılsız beslenme tarzımız, kedinize sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek için böbrek taşı ve idrar yolu enfeksiyonu riskini azaltan sağlıklı beslenme için pH düzeyine sahiptir.

Kit Cat Wild Caught Tuna & Chicken 400gr

  • Ton balığı ve tavuklu tahılsız kedi mamasıdır. 
  • Kit Cat ıslak maması, tüm yaşam evrelerinin yavru kedileri ve kedileri için doğal olarak formüle edilmiş bir diyettir.
  • Esansiyel vitaminler ve besin maddeleri kedigillerin göz sağlığının korunmasına yardımcı olur.
  • İdrar yolu enfeksiyonunun önlenmesi ve böbrek taşı riskini azaltır.
  • En yüksek sınıf kalitesini sağlamak için Kit Cat, tüm kedigillere karşı olan sevgimizden insanlar için üretim yapan tesislerde üretilir.
  • Kimyasal, dolgu veya yan ürün içermez.
  • %100 tahılsızdır.
  • Kedinizin genel sağlığı için gerekli olan esansiyel bir amino asit olan taurin içerir.
  • Tüm yaşam aşamaları için uygundur.

İçindekiler:   Ton balığı, su, kıvam arttırıcı, tavuk, vitamin ve mineraller, taurin, fruktooligosakkaritler.

Besin Değerleri:   Ham protein min. %13, ham yağ min. %2.5, ham lif max. %0.5, ham kül max. %2, nem max. %82.

Kedi maması hakkında genel bilgi;

  Kedi sahipleri çok iyi bilir ki kediler insanlar için çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle her zaman onlar için en iyisini yapmayı isteriz. Bizler için son derece önemli bir yere sahip olan kedilerimizi beslerken çok dikkatli ve hassas davranmalıyız. Kedi beslemenin bazı püf noktaları bulunmaktadır. Bunlardan biri kedilerinizi beslerken gelişim sürecine, yaşına ve kilosuna dikkat etmeniz gerektiğidir, yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için ayrı bir şekilde formüle edilmiş konserve kedi mamaları bulunmaktadır. Bunun nedeni ise her kedinin içerisinde bulunduğu zaman içerisinde farklı farklı besin ihtiyaçlarına sahip olduğudur. Kedi mamaları kedinizin yaşına uygunluk göstererek ihtiyaçları olan besin değerlerini dengeli bir şekilde almalarına yardımcı olmaktadır. Kedileriniz için tercih ettiğiniz yaş kedi mamaları kaliteli ve besin değerleri bakımından oldukça zengin olmalıdır. Kaliteli kedi mamaları fiyatlarının biraz daha fazla olması açısından kendisini belli etmektedir. Fiyatı uygun olanlarında kalitesiz olduğu düşüncesine varmak oldukça yanlıştır. Kaliteli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu üzerinde yazılı olan besin değerlerine bakmak olacaktır. 

Yaş Seçimi
Yavru (0-1 Yaş) Yetişkin (1-7 Yaş) Yaşlı (7 Yaş Üstü)
Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Formu
Yaş Mama
Özellik
Sterilized (Kısırlaşmış) Light (Kilolu) Sensitive (Sindirim Sis.) Yüksek Enerjili Hypoalerjenik Urinary (İdrar Yolu) Hairball (Tüy Yumağı) İndoor (Evde Beslenen)
İçerik Seçimi
Tahılsız
Paket Boyutu
100-500 Gr
Lezzet
Tavuk-Hindi Balık
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR