Green Fields Beagle Köpek Bakım Seti 2x250ml
Green Fields Beagle Köpek Bakım Seti 2x250ml

Green Fields Beagle Köpek Bakım Seti 2x250ml

İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 1.390,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 1.251,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8718836723346
170,28 TL 'den başlayan taksitlerle

Green Fields Beagle Köpek Bakım Seti 2x250ml

Green Fields colourful coat, renkli tüylü köpekler için, tüylerin doğal rengini güçlendiren, köpek şampuanıdır.

Green Fields köpek şampuanı, konsantredir, ekonomik bir kullanım sağlar. Renkli tüylere sahip köpeklerde, doğal tüy rengini güçlendirmeye yardımcı renk pigmentleri içermektedir. Köpeğinizin tüylerine sağlıklı, yumuşak ve parlak bir görünüm kazandıran köpek şampuanıdır. Parabensiz içeriği sayesinde, köpeğinizin derisine ve tüylerine zarar vermeyen içeriğe sahiptir. Green Fields köpek şampuanı, alerjen madde içermez, pH nötrdür. Hipoalerjenik ve dermotolojik onaylıdır.

Kullanım Şekli; Tüyler ılık suyla tamamen ıslatıldıktan sonra, baş bölgesinden başlanılarak tüm vücuda köpürtülerek yayılması ve birkaç dakikalık masaj uygulamasından sonra ılık su ile durulanması tavsiye edilir.
İstenilen sıklıkta kullanım için uygundur.

Green Fields Sprey & Go Kuru Köpek Şampuanı; İçeriğinde bulunan ipek proteini tüylere yumuşaklık kazandırır. Su kullanmadan parlak ve temiz tüy oluşumunu destekler. Seyahatlerde kullanabileceğiniz ideal bir üründür. Parabensiz içeriği sayesinde, köpeğinizin derisine ve tüylerine zarar vermeyen içeriğe sahiptir.

Kullanım Şekli; Köpeğinizin tüylerine yeterli miktarda sıkınız. Spreyi uuyguladıktan sonra birkaç dakika masaj yaparak spreyin tüm vücuda nüfuz etmesini sağlayın. Durulama yapmadan köpeğinizin tüylerini tarayın. Fazla olan kısmı havluyla kurulayın.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR