District Puzzle Oyuncaklı Karton Kedi Tırmalaması Beyaz
District Puzzle Oyuncaklı Karton Kedi Tırmalaması Beyaz

District Puzzle Oyuncaklı Karton Kedi Tırmalaması Beyaz

Marka : District
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 315,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 288,30 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8717202613823
39,24 TL 'den başlayan taksitlerle

District Puzzle Oyuncaklı Karton Kedi Tırmalaması


Boyutlar: 30 x 42 x 6 cm


PUZZLE iki ürünü bir araya getirir: kedinizin pençelerini iyi durumda tutmasına yardımcı olacak kullanışlı bir tırmalama pedi ve kedinizin oynayabileceği bir zeka oyuncağı. Oluklu mukavva yüzeyi, yanlardan kolayca ulaşılabilen, çıtalı iki bilyaya sahip bir tünel ile çevrilidir. Topların dönme hareketi, kedinizi daha fazla geri dönmesi için teşvik etmeye devam edecektir.


Her kedi sahibi, dostlarının avlanma arzusunun doğal olduğunu bilir. Dış mekan kedilerinin aksine, iç mekan kedilerinin gün içerisinde sınırlı eğlence ve egzersiz seçenekleri vardır. Dışarıda bulacakları ilginç şeylerin yerine koymak için PUZZLE oyuncağı yaratıldı. Sağlıklı bir egzersizi teşvik eder, aynı zamanda kedinizin kovalama ve avlanma içgüdüsel isteklerini de yerine getirir.


Partneri olmayan dostlarınızın, egzersiz yapmak, eğlenmek ve bölgelerini işaretlemek için mobilya çizdiklerini biliyoruz. Neden bu içgüdü ile eğlenceyi birleştirmiyorsunuzu Birden fazla PUZZLE parçası satın alırken, parçaları birleştirebilir ve tüm parçayı tamamlayabilirsiniz. Kediniz kesinlikle şaşırtıcı oyunu eğlenceli bir şekilde deneyimleyecek ve yapbozu bitmeden bırakmayacak!

**************
Kedi
Kullanım Amacı
Eğitim-Zeka Tırmalama Yuvarlama-Yakalama
Malzemesi
Kraft
Özelliği
İnteraktif
Şekli
Fare Olta Top Tünel
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR