Köpek Oyuncakları

köpek oyuncakları

Köpek Oyuncakları


  Köpek oyuncakları, köpeğinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebileceğiniz, eğlenirken aynı zamanda ona eğitim verebileceğiniz köpek ürünleridir. Köpeğiniz oyun çağında olsun ya da olmasın, köpekler daima sahipleriyle beraber vakit geçirme isteği içerisinde olduğundan dolayı, siz oyun oynamak istediğinizde de bu talebinize çoğu zaman olumlu yanıt verecektir.


  Köpekler günün belli zamanlarında üzerlerindeki enerji atmak için gezintiye çıkmak, koşmak ve oyun oynamak isteyen canlılardır. Köpek oyuncakları da tam da bu noktada devreye girer. Renk renk, çeşit çeşit, farklı ses ve dokularılarıyla, köpek oyuncakları sevimli dostunuzla birlikte oyun saatlerinin vazgeçilmezidir. Köpeklerle oyun oynamak sadece enerjilerini atmak için değil, aynı zamanda fiziksel ve zihinsel gelişimleri için de oldukça faydalıdır. Özellikle yavru köpeklerin diş çıkarma dönemlerinde tercih edilen köpek kemirme oyuncakları hem onların kemirme ihtiyacını giderecek hem de eğlenceli vakitler yaratacaktır.

 


  Köpek kemirme oyuncaklarına göz atmak için koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

  

 

Köpek Oyuncağı


  Tıpkı insanlarda olduğu gibi köpeklerde de küçük yaşta diş çıkarma dönemleri vardır. Henüz 3 aylıkken köpeklerin diş çıkarma dönemleri başlar ve bu dönem 1 yaşına gelene kadar devam eder. Aynı bebeklerde olduğu gibi, yavru köpeklerin de diş çıkarma dönemleri oldukça sancılıdır. Kemirme oyuncakları, yavru köpeğinizin diş kaşıntısını ve beraberindeki acıyı azaltmaktadır. Bu sebeple sizin de 1 yaşından küçük bir köpeğiniz varsa muhakkak bir kemirme köpek oyuncağı almanızı öneririz. Bu oyuncaklar plastikten veya ipten yapılmış olabilir. Petburada.com’da satılan tüm ürünler yavru köpeğinizin sağlığı için uygun ürünlerdir. Dolayısıyla sevimli küçük dostunuz rahatlıkla bu tür ürünleri ağzına alıp, rahatlıkla oynayabilir, dişlerini kaşıyabilir.

  

Evdeki Eşyalarınızı Parçalanmaktan Kurtarmak İstiyorsanız, Köpek Oyuncağı Alın


  Gelişme dönemlerindeki köpeklerin bu kemirme ihtiyaçları karşılanmadığında evinizdeki birçok eşyaya zarar verme ihtimali bulunmaktadır. Örneğin koltuk takımlarınız, minderleriniz, yataklarınız kauçuk, sünger, elyaf gibi malzemelerden üretildiği için köpeklerin hoşuna gidebilir ve bunları parçalama eğiliminde olabilirler. Aslında sadece yavru ve gelişme dönemindeki köpekler değil, yetişkin köpekler de enerjilerini üzerlerinden atmak için bu tür eğilimlerde bulunabilirler. Bu sebepler eğer köpeğinizin en azından bir tane bile oyuncağı yoksa bu tür senaryolarla karşılaşmayı göze almalısınız.


  Köpek oyuncaklarının, özellikle kemirme için üretilmiş olanlarının bir diğer yararı da köpeklerdeki diş taşı oluşumunu ve diş eti problemlerinin önüne geçmesidir. Yani köpek oyuncakları hem bir tedavi hem de oyun anlamı taşımaktadır. Köpeklerin ilgisini çekmek var olan ilgilerini de arttırmak adına oyuncak üreticileri ışıklı, sesli, hem ışıklı hem sesli gibi birçok köpek oyuncağını köpeklerin ve köpek sahiplerinin beğenisine sunmaktadır. Sesli oyuncaklar ağza alındığında, çiğnendiğinde ses çıkarma özelliğine sahiptir. Bu tür oyuncaklar da özellikle yavru köpeklerin merakından dolayı daha çok ilgilerini çekmektedir.  Sesli oyuncaklar ve diş ipine benzer olan oyuncaklar diğer köpek oyuncakları gibi son derece zararsız olup, esnek, can yakmayan türden oyuncaklardır. Dayanıklı silikon maddeden üretilirler. %100 salınımsız materyal kullanılan yüksek dayanıklı olan köpek diş ipleri, adeta köpeklerine dişine masaj yapar ve onların eğlenceli vakit geçirmelerine de katkı yapar.

  

  Köpek Diş İplerine göz atmak için koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

 

 


Köpek Oyuncağı Nasıl Seçilir?

  Köpek oyuncağı seçerken dikkat etmeniz gereken bir takım hususlar vardır. Bulduğunuz her oyuncağı köpeğinize vermeniz onların sağlığı ve gelişimi açısından uygun olmayabilir. Satın alacağınız köpek oyuncaklarının da mutlak sağlık kurallara uygun üretilmiş olmalıdır. Petburada.com’da satılan tüm köpek oyuncakları köpeklerin sağlığı için herhangi bir zararı bulunmayan ürünlerdir.


 Sevimli dostunuza oyuncak seçerken dikkat etmeniz gereken diğer bir husus köpeğinizin karakterine göre bir seçim yapmaktır. Ne tür oyunlardan hoşlandığı, hangi boyutta nesnelere daha ilgili olduğu gibi bir takım gözlemlerinizden sonra köpek oyuncağı seçme konusunda bir tercih yapabilirsiniz.


  Köpek oyuncakları her bir köpekte farklı bir etki yaratsa da genelde sesli oyuncaklar daha enerjik, peluş oyuncaklar ise sakinleştirici etkileriyle bilinirler. Dolayısıyla oyuncak alma amacınızı belirleyip ona göre bir köpek oyuncağı satın almanızda yarar var. Köpeğinizin yaşı, ırkı ne olursa olsun aradığınız tüm köpek oyuncaklarını petburada.com’da bulabilirsiniz.


  Köpek oyuncaklarına hemen göz atmak için koyu renkli yere tıklayın!

  

 

Etiketler: köpek oyuncağı, köpek oyuncakları, köpek için oyuncak,
Eylül 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR