Petburada.com - İlk Mağazamız Açıldı

Uygun fiyat, Kaliteli hizmet ve Müşteri memnuniyeti politikası ile 8 yılı aşkın bir süredir çalışma hayatına devam eden Türkiye'nin En Büyük online Petshop Mağazamız Petburada.com Beylikdüzü Birlik Sanayi Sitesin içerisinde ilk mağazasını açmıştır. Mağaza kısa bir süredir faaliyette olmasına rağmen 12/09/2015 - Cumartesi günü yapılan mağaza içerisinde ki kutlama ile duyuruldu ve tanıtımı yapıldı. Beylikdüzünde açılan ilk mağazamızda geniş ürün çeşitliliği yer alırken birçok markanın ürünleri web sitemizde ki (www.petburada.com) fiyat ile aynı fiyatlara satışa sunulmaktadır. Alışerişinizi artık görerek, bakarak mağazamızdan gönül rahatlığı ile temin edebilir ve satın alabilirsiniz! Petburada mağazamızda ürün satın alımların da Kredi kartı geçerlidir. 
 
Beylikdüzü Birlik Sanayi Sitesinde açılan ilk mağazamız içerisinde bulunan birçok ürünü hafta içi ve cumartesi ; 09.00 - 20.00 satın alabilirsiniz sadece pazar günleri mağazamız kapalıdır.

petburada 

petburada 

petburada

 Petburada.com olarak bizleri takip etmek ve faaliyetlerimizden haberdar olmak için facebook sayfamızdan'da bizleri takip edebilirsiniz!

https://www.facebook.com/petburadaofficial/

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR