Jungle Muhabbet Kuşu İhtiyaç Seti
Jungle Muhabbet Kuşu İhtiyaç Seti

Jungle Muhabbet Kuşu İhtiyaç Seti

Marka : Jungle
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 85,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 67,70 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681299601349
9,22 TL 'den başlayan taksitlerle

Jungle Muhabbet Kuşu İhtiyaç Seti

 

Muhabbet kuşlarının kafes ihtiyaçlarını kapsayan 8 parçadan oluşan ihtiyaç seti. Set içerisinde bulunan çeşitli ek besinler ve gelişimi destekleyen ürünler kuşlarınızın daha sağlıklı ve dengeli bir yapıya sahip olmasını sağlar.

Kuş Yemi

Muhabbet kuşlarının doğadaki beslenme alışkanlıkları dikkate alınarak özel olarak formüle edilmiş seçkin içeriğe sahip ana yem. Gereksinim duydukları tüm tohumları içinde barındırır. Vitamin ve mineraller ile desteklenmiştir. Tam beslenme sağlar.

İçindekiler : Sarı Darı, Beyaz Darı, Kanarya Yemi, Keten Tohumu, Fırıncılık Ürünleri

Kuş Kumu

Kuşların yediği yemleri öğütmesinde etken rol oynayan, içeriği kuşların doğadaki ihtiyaçları dikkate alınarak fırınlanmış çok önemli bir ek besindir. Kuşların yediklerini daha rahat ve etkili sindirmelerinin sağlar. Yumurtlama dönemlerinin verimli geçmesi ve yavruların daha sağlıklı büyümesi de kalsiyum ve mineral içeren kuş kumuna bağlıdır.

İçindekiler : Nijer ve kabuksuz tahıl kırıntıları, Tuz

Ballı Kuş Krakeri

Muhabbet kuşları için özel olarak hazırlanmış, severek yedikleri, içeriğinde bol miktarda bal ve vitamin içeren çubuk şeklinde krakerdir.

İçindekiler: Beyaz Darı, Sarı Darı, Kırmızı Darı, Kanarya Yemi , Bal

Gaga Taşı

Kuşların gaga yapısını düzenleyerek sağlıklı gaga yapısına sahip olmalarını sağlar. Zengin mineral kaynağıdır.

İçindekiler: Kum Parçaları, Ezilmiş Deniz Kabuğu, Mürekkep Balığı Kemiği, Toz Halinde Kırmızı Kil

Dal Darı

Tüm kuş türleri için (Muhabbet Kuşları, Kanarya Türleri, Cennet ve Sultan Papağanları ile Çeşitli Saka, Bülbül ve İspinoz Türleri) özel olarak hazırlanmış, kuşların dengeli beslenmesinde etkili rol oynayan, genel gelişimi, tüy gelişimi ve parlak tüylere sahip olmasında yardımcı ek besindir.

İçindekiler: Kurutulmuş Dal Darı

Vita Plus Kuş Vitamini

Muhabbet kuşu,Kanarya,Papağan gibi kafeste beslenen kuşların vitamin ve mineral ihtiyaçını karşılamak için Selenyum, Biotin ile formüle edilmiş bir premiksdir. İçme sularının 100ml’sine 1 ml. ilave edilerek kullanılması önerilir. 1 ml yaklaşık 5 damladır.

İçindekiler: Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin B12, D-Biotin, Selenyum, Demir, Distile Su, Magnezyum

Kuş Yemliği

Kuşların yem ve kum gibi besinlerini koyabileceğiniz kafes ekipmanıdır.

Muhabbet Kuşu Bakım Kitapçığı: Muhabbet kuşlarının beslenmesi ve bakımı konusunda size başlangıç için rehberlik yapacak kitapçık.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR