Hills Chunks & Gravy Biftekli Kedi Konservesi 85 Gr, KATEGORİSİZ, Hills
Hills Chunks & Gravy Biftekli Kedi Konservesi 85 Gr, KATEGORİSİZ, Hills

Hills Chunks & Gravy Biftekli Kedi Konservesi 85 Gr

Marka : Hills
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 53,26 TL(KDV Dahil)
indirimli : 42,60 TL(KDV Dahil)
Barkod : 052742210612
5,80 TL 'den başlayan taksitlerle

Hill's SCIENCE PLAN Chunks & Gravy Biftekli Kedi Konservesi 85 Gr

Hill's™ Science Plan™Adult, yetişkin kediler için sığır eti aromalı yaş mamadır. Yem, birçok vitamin ve mineralden oluşan benzersiz bir bileşim içerir, tam bir yem olarak uygundur ve kedinizin optimal sağlığına katkıda bulunur.

Hill's™ Science Plan™ Adult Optimal Care, yağsız kasın korunmasına yardımcı olan yüksek kaliteli protein içeren, kediler için soslu yumuşak dana etidir. Sağlıklı ciltler için E vitamini ve omega-3 ve omega-6 yağ asitleri içerir. Hayati organ sağlığını desteklemek için dengeli mineral içeriği. Yetişkin kedinizin sağlıklı sindirimi, parlak tüyleri, yağsız kasları ve sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekleyen bir diyete ihtiyacı vardır. HILL'S SCIENCE PLAN Kediler için yetişkin yaş mama, yüksek kaliteli, kolay sindirilebilir içeriklerle yapılır ve kedilerin en iyi dönemlerindeki enerji ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmıştır. Kaliteli malzemelerle hazırlanmış HILL'S SCIENCE PLAN Yetişkin kedi maması, kedinizin cildini beslemek için E vitamini artı omega-3 ve omega-6 yağ asitleri sağlar. Ayrıca yüksek kaliteli protein içeren bu birinci sınıf kedi maması, yetişkin kedinizin yağsız kaslarını korumasına yardımcı olur. Ayrıca yaş mama, yetişkin kedinize hayati taurin ve kalp sağlığını, mesane ve böbrek fonksiyonlarını desteklemek için dengeli bir mineral içeriği sağlar.

AVANTAJLAR
Temel vitamin E ve C'nin yüksek seviyeleri, uzun ve sağlıklı bir kedi yaşamı için optimum sağlık sağlar.

Klinik olarak kanıtlanmış antioksidanlar ve vitaminler içeren benzersiz Hill's Science Plan™ Bağışıklık Sistemi Formülü (ISF), güçlü bir bağışıklık sistemini destekler.

Böbrek sağlığını korumak için düşük tuz içeriği ile.

Optimal olarak dengelenmiş mineral içeriği, idrar yollarının sağlığını destekler.

KOMPOZİSYON
sığır eti ile: tavuk, domuz eti, sığır eti (%4), mısır nişastası, şeker türleri, buğday unu, bezelye proteini, mineraller, selüloz, kurutulmuş bütün yumurta, kurutulmuş domuz proteini, eser elementler, vitaminler, ayçiçek yağı, taurin ve beta-karoten. Doğal karamel ve demir oksit ile renklendirilmiştir.

İÇİNDEKİLER

ham lif    %2,3
ham kül    %6,6

analitik bileşenler

A vitamini 131734 IU/kg, C vitamini, D vitamini 626 ünite/kg, E vitamini 600 ünite/kg, beta karoten, kalsiyum %0,80, Yağ %23,6, potasyum %0,90, karbonhidratlar %23,7, magnezyum %0,058, sodyum %0,90, Omega-3 yağlı asitler %0,50, Omega-6 yağ asitleri %4,83, fosfor %0,70, protein %43,7 

Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Formu
Yaş Mama
İçerik Seçimi
Tahıllı
Paket Boyutu
0-100 Gr
Lezzet
Dana - Sığır
Şekli
Soslu Taneli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR