FELIWAY Friends Difüzör+Kartuş Kiti
FELIWAY Friends Difüzör+Kartuş Kiti

FELIWAY Friends Difüzör+Kartuş Kiti

Marka : Feliway
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 780,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 713,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3411112251377
97,17 TL 'den başlayan taksitlerle

FELIWAY Friends Difüzör+Kartuş Kiti

 

 Her Difüzör 70m2’lik alanda etkili olur

· Difüzörün aynı yerde sürekli prizde takılı kalması gerekir

· Her kartuşun etkisi 30 gün sürer

· İdeal etki için Difüzör rafların altına, kapı, perde ve mobilyaların arkasındaki prizlere takılmamalıdır

· Difüzor her 6 aylık kullanım sonrasında yenilenmelidir

 

VETERİNER HEKİMLER TARAFINDAN TAVSİYE EDİLİR.
İLAÇSIZ ÇÖZÜM:Feliway friends difüzör, anne kedi tarafından yavruları için salgılanan uyum feromonunun sadece kediler tarafından algılanan kokusuz bir kopyasını yayar (insanlar ve diğer hayvanlara hiçbir etkisi yoktur).
UYUM SAĞLAMAYI KOLAYLAŞTIRIR :Feliway Friends, çoklu kedi ortamlarında rekabet, kıskançlık ve üstünlük kurma isteklerinden kaynaklı kavgalar var ise, içerdiği uyum feromonu ile,ortamın sakin ve  güvenli olduğu mesajını vererek kavgaların önlenmesinde kullanılır.
Feliway Friends'in, Kediler arasındaki çatışmaları ve gerilimi azaltarak birden fazla kedinin aynı evde uyum içinde yaşamasına yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır.
NASIL KULLANILIR:Feliway Friends Difüzör, kedilerinizin en fazla zaman geçirdiği odaya sürekli olarak takılmalıdır. Difüzörün etkisi fişe takıldıktan 24 saat sonra başlar. Feliway  Friends Diffüzör kullanırken ortamı sık sık ve şiddetli havalandırmaktan kaçının. Çünkü havada yeterli yoğunlukta feromon konsantrasyonunun sürekli olarak kalması gereklidir.

70 m2 lik ALAN İÇİN:En iyi sonuçları elde etmek için difüzörü rafların altına ve kapıların, perdelerin ve mobilyaların arkasına takmaktan kaçının. Her bir difüzör kartuşu 70 m2 lik alanda etki gösterir.

4 HAFTALIK ETKİ :Feliway'ın etkililiği en üst düzeye çıkarmak için flakonu 4 haftada bir ve difüzör kafasını 6 ayda bir değiştirmeniz önerilir.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR