Felicia Yetişkin Tavuklu-Hamsili Kedi Maması 400 gr, Yetişkin Kedi Maması, Felicia
Felicia Yetişkin Tavuklu-Hamsili Kedi Maması 400 gr, Yetişkin Kedi Maması, Felicia

Felicia Yetişkin Tavuklu-Hamsili Kedi Maması 400 gr

Marka : Felicia
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 100,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 90,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8682631204013
12,25 TL 'den başlayan taksitlerle

Felicia Yetişkin Tavuklu-Hamsili Kedi Maması 400 gr

 

Sevimli dostlarımızın doğal yaşam şartlarına uygun şekilde beslenip, daha sağlıklı yaşayabilmeleri için beslenme uzmanlarımızla birlikte, tahıl oranı düşürülmüş hypoallergenic özel bir formül hazırladık.Yüksek oranda sindirilebilir hayvansal protein kaynaklarına sahip Felicia, sindirim ve alerji hassasiyetlerine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Alerjik reasksiyonlarla ilişkili olan sığır eti, süt ürünleri, buğday, soya, patates, yapay tatlandırıcı, renklendirici, kimyasal aroma ve GDO içermemektedir!

Felicia® Adult Cat Chicken:  İngiltere’den gelen gerçek tavuk etinin muhteşem lezzetini, hamsi balığının zengin içeriğiyle birleştirdik. Yüksek lezzet ve sindirilebilirliğe sahip Felicia Adult Chicken, sevimli dostumuzun yaşamı boyunca tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak geliştirilmiştir. Kızılcık meyvesi ve optimum mineral seviyeleri ile idrar yolları ve böbrek sağlığına yardımcı olur. Ayrıca içermiş olduğu Omega 3-6 yağ asitlerinin kombinasyonu, sağlıklı cildin korunmasına destek olurken canlı, ipeksi ve parlak tüy oluşumuna katkıda bulunur.

İçindekiler: Kurutulmuş tavuk proteini (%46), Baldo pirinç, Mısır, Rafine tavuk yağı, Bezelye, Hamsi unu, Karides unu, Bira mayası, Hamsi yağı, Nükleotit Maya proteini, Mineraller, Prebiotik mannan oligosakkaritler, Deniz yosunu, Avizeağacı özütü, Kızılcık tozu, Pisilyum

Analitik Bileşenler: Protein: %32 Yağ içeriği: %15 Ham kül: %8 Ham selüloz: %2.8 Omega-6: %3.78 Omega-3: %0.682

 

MAMA DEĞİŞİMİNDE GEÇİŞ SÜRECİ:

Evcil hayvanlarınız için yeni mamaya geçiş dönemini her zaman kademeli olarak yapmalısınız. Kullandığınız mamayı bir anda değiştirmek petinizde sağlık sorunlarına neden olabilir. Yeni ve eski mama aşamalı olarak karıştırılarak sindirim sistemi ve metabolizmanın yeni beslenme modeline uyum sağlaması açısından önemlidir. Bu kademeli geçiş, mama değişikliğini takiben mide bozukluğu ve Gelişme olasılığının azaltılmasına yardımcı olacaktır. Evcil hayvanınızın yeni bir alışkanlığa uyum sağlamada sorun yaşamaması için, Yeni mamayı kullanmaya 1 hafta boyunca kademeli olarak başlamalısınız. Her gün yeni mamanın oranını arttırıp eski mamanın oranını azaltmanız gerekmektedir. Kesinlikle yeni mamaya geçişlerde beslenmeye ev yemeği eklememelisiniz. Mama konusunda huysuz olan evcil hayvanınız için, Yeni mamayı ödül bisküvisi gibi elinizden yedirmeyi deneyin. Mamasının yanında her zaman temiz taze suyu hazır bulundurun. Yeni bir mamaya başlarken evcil hayvan aç bırakılmamalıdır. Yeni mamaya başladığınızda petinizin dışkısını, Enerji seviyesini olası alerjik ve gastrointestinal rahatsızlık belirtileri olup olmadığını sürekli olarak kontrol ediniz.
=============================================
İlk 3 Gün % 25 yeni mama % 75 eski mama
İkinci 3 Gün % 50 yeni mama % 50 eski mama
Üçüncü 3 Gün % 75 yeni mama % 25 eski mama
Dördüncü 3 Günden Sonra % 100 yeni mama

Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Formu
Kuru Mama
Özellik
Light (Kilolu) Sensitive (Sindirim Sis.) Yüksek Enerjili Urinary (İdrar Yolu) Hairball (Tüy Yumağı) İndoor (Evde Beslenen)
İçerik Seçimi
Düşük Tahıllı
Paket Boyutu
100-500 Gr
Lezzet
Tavuk-Hindi Balık
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR