Elexsus Malt Soft Paste 60 Gr, Vitamin ve Ek Besinler, Elexsus
Elexsus Malt Soft Paste 60 Gr, Vitamin ve Ek Besinler, Elexsus

Elexsus Malt Soft Paste 60 Gr

Marka : Elexsus
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 60,00 TL
indirimli : 54,00 TL
Barkod : 8681191705114
7,35 TL 'den başlayan taksitlerle

Elexsus Kedi Malt Softe Paste 60 gr

Elexsus Kediler İçin Hairball Control Malt Kompleks 50 Gr Elexsus Kediler İçin Hairball Control Malt Kompleks kediler için tamamlayıcı yemdir. İçerisindeki doğal bitkisel yağlar ve yüksek kalitedeki malt özleri sayesinde yalanarak yutulmuş olan tüy yumaklarını ve diğer sindirilemeyen bileşenlerin doğal yolla vücuttan atılmasını sağlar. İçerisindeki (mos ve b vitamini kaynağı) deri bütünlüğünü korumaya katkı sağlar. Hayvanların bağırsaklarında patojen mikroorganizmaların kolonizasyonunu sınırlayan, bu yolla hayvanları hastalıklara karşı koruyan, prebiyotik (katkı maddesi) içerir.

Kediler yalanma sonucunda tüylerini yutarlar, bu tüyler zaman içerisinde mide bağırsakta birikerek iştahsızlık, kusma gibi belirtilerle kendisini gösteren önemli sindirim sorunlarına yol açabilir. Elexsus Kediler İçin Hairball Control Malt Kompleks içerisindeki doğal yağlar ve yüksek kalitedeki malt özleri sayesinde yutulmuş olan tüy yumakları ve diğer sindirilemeyen bileşenlerin doğal yollar ile vücuttan atılmasını sağlar. Diyet lifler bağırsaktaki iyi bakteriler için uygun bir besin kaynağıdır. Bu sayede bağırsak lümeninde bulunan iyi bakterilerin sayısını arttırarak bağırsak hareketliliğine yardımcı olurlar.

Ürünün İçeriği: Malt Unu, Bitkisel yağlar (Ayçiçek,Kolza, Zeytin), maya (Saccaromyces cerevisae), bitkisel ürünler, vitamin ve mineraller.

Analiz Değerleri: Ham Protein:4,00 %, Ham Yağ:40,00 %, Karbonhidrat: 10,00%, Ham Selüloz 5.00% Su:12,00%, Potasyum:0,08%, Magnezyum 0.0066%, Kalsiyum:0.02% Fosfor 0.0073% Taşıyıcılar: Bitkisel Yağ 40.00% MOS: 10.00%. Malt Unu:47,50% Bu bir ilaç değil tamamlayıcı YEMDİR. Tedavi Amacıyla Kullanılmaz.

Kullanım Şekli: Kedinize öğünden önce tüpten yalatarak patisine sürerek yada mamasına ilave ederek günde 2-4cm veriniz. Saklanma Koşulları: Serin ve kuru yerde direkt güneş ışığına kalmayacak şekilde oda sıcaklığında (25 C) ağzı kapalı şekilde muhafaza ediniz.

Kullanımı
Kedi
Yararı
Genel Destek Sindirim Sistemi
Formu
Macun
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR