Bobo Köpek Havlama Cihazı
Bobo Köpek Havlama Cihazı

Bobo Köpek Havlama Cihazı

Marka : Bobo
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 400,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 366,10 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8695785394176
49,83 TL 'den başlayan taksitlerle

Bobo Köpek Havlama Cihazı

 

Havlama Önleyici Tasma Bobo köpek havlama cihazı, köpeğinizin havlama sesini ortamdaki diğer seslerden ayırt eden bir mikro işlemciyle kontrol edilir ve giderek artan ses ve şok ile havlamayı durdurur ve her havlama sonrasında otomatik olarak ses ve şok üretir.

Birinci havlamada, Bobo köpek havlama cihazı Tasma kısa bir uyarı sesi uygular. Köpeğiniz otuz saniye içerisinde ikinci defa havlarsa, daha yüksek ses tonu üretilir. Üçüncü havlamadan sonra, daha yüksek bir ses ve ardından kısa ve hafif bir üretilir.

Bu düzen, 7 düzeltme seviyesi içerisinde tekrarlanır. İlk iki seviyede sadece uyarı sesi artırılır. Köpeğiniz geri kalan beş seviye içerisinde havlamaya devam ederse, her havlamadan sonra köpeğiniz susana kadar otuz saniye süreyle daha yüksek ses ve yoğun  uygulanır ve ardından Havlama Önleyici Tasma otomatik olarak birinci "sadece ses" düzeltmes seviyesine geri döner. Köpeği korumak için, sürekli uyarım 7. seviyeye ulaşırsa, ardından tasma 1 dakika süreyle duracaktır.

Uyarı sesinin ve ardından giderek artan yoğun seslerin kullanılması köpeğin nedeninin kendi havlaması olduğunu hızlı bir şekilde öğreneceği bir model oluşturur. Kötü alışkanlıkları bırakmak zaman alır.

Köpeğiniz unutup tekrar havladığında acı veren uyarımlar hemen uygulanmadan, sadece uyarı sesiyle uyarılır. Köpeğiniz her adımda unutup tekrar havladığında, bunun artan acıya değip değmeyeceğine karar vermeyi öğrenir. Düzenli olarak artan ses ve şok dalgalarının kullanıldığı bu teknik sadece insancıl değildir, aynı zamanda havlama alışkanlığının bırakılmasında havlamaları kontrol eden şok uygulamalı klasik tasmalara göre daha etkilidir.

Bobo köpek havlama cihazı havlayan köpeklerin büyüklüğüne göre sesin hassasiyetini kontrol etmek üzere ayarlanabilir.

Bobo köpek havlama cihazı hemen hemen tamamen otomatiktir. Tek yapmanız gereken 6 voltluk bir alkali pil takmak ve kayışı köpeğinizin boynuna ayarlamaktır; Bobo köpek havlama cihazı otomatik olarak işlev görmeye başlayacaktır.

Havlamaya göre hassasiyeti ayarlamak için kullanılan iki DÜĞME bulunur ve her defasında ses dışında bir "B" olursa, hassasiyet yavaş yavaş artırılır veya azaltılır. Hassasiyet arttıkça tasma daha kolay devreye girer.

7 hassasiyet seviyesi vardır. Pili taktığınız zaman otomatik olarak 4 seviyeye ayarlanır.1- Köpeğinizin tasmayı çiğnemesine izin vermeyin. Aynı zamanda, tasmanın dış muhafazasının çizilmesini veya köpeğinizin patileriyle muhafazaya dokunmasını da en az düzeye indirmeniz gerekir.

2- Bu cihaz sindirilemeyen plastik ve elektronik bileşenlerden oluşmaktadır. Köpeğiniz bu ürünün herhangi bir kısmını yutarsa veterinere götürün.

3- Bu tasma, köpeği hareketlerini kontrol altında tutmak veya sınırlamak için kullanılmaz. Tasma kayışı kullanıyorsanız, bu kayışı ayrı bir tasmayla kullanın.

4 - Havlama Önleyici Tasmanın mikroişlemcisi köpeğinizin havlama sesini ortamdaki diğer seslerden ayırt edecek şekilde tasarlanmış olmasına rağmen, zaman zaman diğer titreşimlerden veya seslerden dolayı da etkinleşebilir.

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR