PetBurada’dan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine Bağış

petburada kuru mama bağışı

PetBurada’dan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine Bağış

  Türkiye’nin online en büyük petshop markası olarak Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine kuru mama yardımında bulunduk. Daha önce de üniversitelere mama bağışı, orman hayvanlarını besleme gibi birçok sosyal sorumluluk projesine el attığımız çalışmalarda sahipsiz hayvanlara destek olma konusunda farkındalık yaratma çabasındayız. Bu çabalar doğrultusunda bu hafta da PetBurada ve PetBurada’dan alışveriş yapanlar adına Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezindeydik.

Hayvan Barınakları ve Bakımevleri Faaliyetlerinin Çoğunu Yardımlarla Yapmakta

  Özellikle kış aylarında barınma ihtiyacını gideremeyen on binlerce hayvanın bir de beslenme ihtiyacını giderememesi bizleri oldukça üzmektedir. Ülkemizdeki hayvan bakımevleri ve rehabilitasyon merkezleri de sokak hayvanlarının bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyetler sürdürürken ihtiyaçlarının çoğunu sadece bağışlarla karşılayabilmektedir. Biz de bu konuda farkındalık yaratmak adına mama bağışında bulunduk. PetBurada olarak sizleri de barınaklara, bakımevlerine, en azından kapınızın önüne mama koymaya çağırıyoruz!

  Etkinlik kapsamında Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederken bizlere bilgi veren Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel’e misafirperliği ve sokak hayvanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yılbaşı Kampanyası Sonrası PetBurada.com’dan Mama Bağışı

  25 yıllık sektörel tecrübe, 12 yıllık e-ticaret tecrübemiz ile petburada.com olarak yılbaşı kampanyası sonrasında 2020 yılının ilk mama bağışı etkinliğini gerçekleştirdik. Mama bağışı etkinliğine PetBurada ailesini temsilen Burcu Elyagut katıldı. Etkinlikte Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine 500 kilo kuru mama yardımında bulunduk. Bu yardım siz petburada.com kullanıcılarının yılbaşı kampanyasında yaptığınız harcamaların belli bir miktarını, sizlerden bağımsız olarak mama bağışı yapmayı içeriyordu. Sözümüzü yerine getirmenin gururunu ve evcil hayvanlara yardım etmenin mutluluğunu yaşarken siz petburada.com kullanıcılarına çok teşekkür ederiz.


 
Etiketler: mama bağışı, sokak hayvanları mama bağışı, beylikdüzü sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi,
Ocak 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR