Doğru Kedi Kumuyla Temizliği Yakalayın

kedi kumu nasıl
 

Pisycat

 

 Doğru Kedi Kumu

  Normal şartlar altında yavru kediler annelerini taklit ederek günlük alışkanlıklarını kazanırlar ve bu tuvalet alışkanlıkları için de geçerlidir. Henüz 3 haftalıkken bu alışkanlıkları kazanmaya başlarlar.

 

  Tuvalet alışkanlığını edinmesi için gerekli olan bu ürünleri pet shop'lardan temin edebilirsiniz. Yavru kedilerin rahatça kullanabilmesi için özel olarak tasarlanmış bu tuvalet kaplarının ön cephesi diğer bölümlere göre daha alçaktır. Böylelikle yavru kediler daha rahat giriş çıkış sağlayabilirler.

 

  Kediler katı gıdaları yemeye başladığı zaman (4-6 hafta arasında) anneleri onları temizlemeyi bırakır. Bu zamandan itibaren, kedi tuvaleti yavru kedinin yuvasına yakın tutulmalıdır. Genç kediler doğaları gereği çok meraklıdır. Kedi kumunu yemeye çalışabilirler. Sağlık sorunları yaşamamaları için bitkisel bazlı organik kedi kumu yavrular için en iyi seçimdir. Bitkisel bazlı doğal kedi kumları saf bitkisel elyaf içerir. Bu nedenle herhangi bir sağlık problemi olmadan sindirilebilir. Bu zeki ve aynı zamanda haylaz canlılar bunun bir yemek olmadığını ilk seferinde anlar.

 

  Eğer kedinizin tuvalet kabı temizliğinde titiz davranmazsanız kediniz daha farklı alternatif alanlar deneyecektir. Kedinizi zorlayarak ya da sert sözlerle tuvalet alışkanlığına zorlamamalısınız. Kediler son derece hassastır. Eğer bir yerle negatif duygularını ilişkilendirirse bu alışkanlıklarını düzeltmekte acele etmezler. Yavru kedilerin temizlik alışkanlığını, onu şefkat ve sevgi sözcükleriyle motive ederek kazandırabilirsiniz.

 

  İlginizi çekebilir: Kedi Eğitimi

Etiketler: kedi kumu, kedi kumları, kedilerde tuvalet alışkanlığı, yavru kedilerde tuvalet
Şubat 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR