Adaptil Calm Refill Yedek Kartuş 48 ml
Adaptil Calm Refill Yedek Kartuş 48 ml

Adaptil Calm Refill Yedek Kartuş 48 ml

Marka : Adaptil
Fiyat : 630,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3411112168774
85,75 TL 'den başlayan taksitlerle

Adaptil Calm Refill Yedek Kartuş 48 ml

VETERİNER HEKİMLER TARAFINDAN TAVSİYE EDİLİR.  Adaptil, köpeklerin zorlu durumlara uyum sağlamasına ve stresle ilgili istenmeyen davranışları azaltmasına yardımcı olmak için Veteriner Hekimler tarafından önerilen 1 numaralı çözümdür.
İLAÇSIZ ÇÖZÜM: Adaptil Calm difüzör,rahatlatıcı anne köpek feromonunun sadece köpekler tarafından algılanan kokusuz bir kopyasını yayar (insanlar ve diğer hayvanlara hiçbir etkisi yoktur), bu da köpeklerin bulundukları ortamda kendilerini güvende ve sakin hissetmelerine yardımcı olur.
Köpekler için ayrılık kaygısını ve yüksek ses (fırtına / havai fişek) korkusunu azaltmaya, eğitim seansları sırasında odaklanmayı artırmaya ve köpeklerin yeni ortama uyum sağlamasına yardımcı olur.
NASIL KULLANILIR: Adaptil Calm Difüzör, köpeğinizin en fazla zaman geçirdiği odaya sürekli olarak takılmalıdır. Difüzörün etkisi fişe takıldıktan 24 saat sonra başlar.  Diffüzör kullanırken ortamı sık sık ve şiddetli havalandırmaktan kaçının. Çünkü havada yeterli yoğunlukta feromon konsantrasyonunun sürekli olarak kalması gereklidir.
70 m2 lik ALAN İÇİN: En iyi sonuçları elde etmek için difüzörü rafların altına ve kapıların, perdelerin ve mobilyaların arkasına takmaktan kaçının. Her bir difüzör kartuşu 70 m2 lik alanda etki gösterir.
4 HAFTALIK ETKİ: Adaptil'ın etkililiği en üst düzeye çıkarmak için flakonu 4 haftada bir ve difüzör kafasını 6 ayda bir değiştirmeniz önerilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR