Basında PetBurada

  Türkiye’nin online olarak hizmet veren en büyük petshop mağazası olarak basında da yer aldığımız haberlerden dolayı mutluyuz. 25 yıllık sektörel tecrübemiz ve uluslararası bağlantılarımızla, gerek ithal gerek ise yerli markaları en uygun fiyatlarla evcil hayvan sahiplerine ulaştırıyoruz. Bununla birlikte evcil hayvanların ihtiyacı olan bütün malzemeleri hızlı kargo ve %100 orijinal ürün garantisi ile satışa sunmaktayız.

  Tamamı yerli sermaye ile kurulmuş PetBurada.com olarak milli değerlerimize, ürün ve hizmet kalitesine olukça önem vermekteyiz. Satışa sunduğumuz bütün ürünleri 2500 m² ısı yalıtımlı, hijyen kurallarına uygun operasyon merkezinde depolamaktayız.

  İki veteriner hekim tarafından kurulmuş PetBurada.com olarak evcil hayvanların sadece fiziki değil, bütün ihtiyaçlarına hakimiz. Bu doğrultuda birimde çalışan her personelin de mutlaka bir evcil hayvan besliyor olmasını şart koşmaktayız. En alt birimden en üst birime kadar çalışanların evcil hayvanlara karşı sevgi ve saygı duyması gerektirdiğinin kanaatindeyiz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana ilklere imza attığımız bu sektörde sizlerin sevgisi ve desteği ile büyümeye devam edeceğiz. Online satış hizmetimizin yanı sıra fiziki olarak 6 mağaza daha PetBurada kalitesini sizlere ulaştırırken siz, sevimli dostlarımıza daha çok vakit ayırın diye çalışmaktayız.

  PetBurada’nın başarısının altında hayvanlara olan sevgisi yatmaktadır. Sadece ürün satış odaklı düşünmeyen PetBurada üzerine düşün sosyal sorumlulukları da yerine getirmektedir. Bu doğrultuda sık sık #satınalmasahiplen diyerek kimsesiz hayvanları sahiplenmesi konusunda çeşitli farkındalık projeleri yapmıştır. Gerek uygun fiyatları gerek ise yapmış olduğumuz farkındalık projeleri ve gençleri bilgilendirme çalışmalarımızla yaptığımız iyilikler basında yer bulmuş. Daha fazla iyilik için bu haberlerden dolayı mutlu ve gururluyuz. İşte PetBurada ile ilgili basında yer alan o haberlerden bazıları: (Okumak istediğiniz haberin üzerine tıklayabilirsiniz.)

Sarıyer Manşet - Kaliteli ve Sağlıklı Kedi Mamaları

petburada basın

Milliyet - Gürpınar Barınağı

petburada basın

Afyon Kocatepe Üniversitesi - Veteriner Fakültesinde Mesleki Kariyer Günleri Devam Ediyor

petburada

Milliyet - Pet Sektörü Hızla Büyümeye Devam Ediyor

petburada

Ajanimo - Pandemi Günlerinde Sahipsiz Hayvanları Unutmadık

petburada

Cumhuriyet - Avukatlar Sokak Hayvanları İçin Yardım Kampanyası Başlattı

petburada

Beylikdüzü TV - Türkiye'nin İlk Online Petshop Mağazası PetBurada

petburada

Beylikdüzü Belediyesi - Beylikdüzü Hayvan Bakımevine 500 Kilo Mama Bağışı

petburada

Beylikdüzü Şehir Portalı - PetBurada ve Müşterileri, Sokak Hayvanlarının Yüzünü Güldürdü

petburada

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR