Wooc Kızılcıklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc
Wooc Kızılcıklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc
Wooc Kızılcıklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc

Wooc Kızılcıklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı

Marka : Wooc
İndirim Oranı : %5 indirimli
Fiyat : 299,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 284,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 6930693201030
38,78 TL 'den başlayan taksitlerle

Wooc Kızılcıklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı

Ranova'nın Tavuklu ve Kızılcıklı Üriner Sistem Destekleyici Kurutulmuş Lolipop Köpek Ödülü 6lı, köpeğinizin sağlıklı idrar yolu fonksiyonlarını desteklemek için özel olarak hazırlanmış bir atıştırmalıktır. Bu ödül, tavuk ve kızılcık gibi doğal içeriklerle zenginleştirilmiş, sindirimi kolay ve lezzetli bir formülasyona sahiptir.

Tavuk, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli proteinin yanı sıra kas sağlığını destekleyen önemli amino asitler sağlar. Kızılcık ise idrar yolu sağlığını korumaya yardımcı olan antioksidanlar ve diğer besin maddeleri içerir.

Ranova'nın Tavuklu ve Kızılcıklı Üriner Sistem Destekleyici Kurutulmuş Lolipop Köpek Ödülü 6lı, köpeğinizin mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutan bir köpek sahibi için ideal bir tercihtir. Bu ödül, köpeğinizin keyifle tüketeceği bir lezzet sunarken aynı zamanda idrar yolu sağlığını destekleyerek onun genel sağlığını korur. Ranova'nın bu özel atıştırmalığı, sevgili dostunuzun yaşam kalitesini artırmak için mükemmel bir seçenektir.

Bileşimi; Tavuk %82,, Tavuk ciğeri %16,, Kızılcık tozu %2.

Analitik Bileşenler;, ham protein: en az %40,, ham yağ: en fazla %3,, ham lif: en fazla %5,, ham kül: en fazla %8,, nem: en fazla %8.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR