Wooc Keçi Sütlü Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc
Wooc Keçi Sütlü Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc
Wooc Keçi Sütlü Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc

Wooc Keçi Sütlü Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı

Marka : Wooc
İndirim Oranı : %5 indirimli
Fiyat : 299,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 284,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 6930693201023
38,78 TL 'den başlayan taksitlerle

Wooc Keçi Sütlü Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı

Ranova'nın Tavuklu ve Keçi Sütlü Eklem ve Kemik Destekleyici Kurutulmuş Lolipop Köpek Ödülü 6lı, köpeğinizin sağlıklı yaşamını desteklemek için özel olarak formüle edilmiş eşsiz bir atıştırmalıktır. Bu ödül, tavuk ve keçi sütü gibi değerli içeriklerle zenginleştirilmiş, sindirimi kolay ve lezzetli bir yapıya sahiptir.

Tavuk, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli proteinin yanı sıra eklem ve kemik sağlığını destekleyen önemli amino asitler sağlar. Keçi sütü ise kalsiyum ve diğer mineraller açısından zengindir, bu da köpeğinizin kemiklerinin güçlenmesine ve eklem esnekliğinin korunmasına yardımcı olur.

Ranova'nın Tavuklu ve Keçi Sütlü Eklem ve Kemik Destekleyici Kurutulmuş Lolipop Köpek Ödülü 6lı, köpeğinizin mutluluğunu ve sağlığını düşünen bir köpek sahibi olarak mükemmel bir tercihtir. Bu ödül, köpeğinizin keyifle tüketebileceği bir lezzet sunarken aynı zamanda onun eklem ve kemik sağlığını korumaya yardımcı olur. Ranova'nın bu besleyici atıştırmalığı, sevgili dostunuzun yaşam kalitesini artırmak için ideal bir seçenektir.


Bileşimi; Tavuk %82,, Tavuk ciğeri %16,, Keçi sütü tozu %2., Analitik Bileşenler;

Analitik Bileşenler;, ham protein: en az %40,, ham yağ: en fazla %3,, ham lif: en fazla %5,, ham kül: en fazla %8,, nem: en fazla %8.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR