Wooc Balkabaklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc
Wooc Balkabaklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc
Wooc Balkabaklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı, Köpek Bisküvisi, Wooc

Wooc Balkabaklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı

Marka : Wooc
İndirim Oranı : %5 indirimli
Fiyat : 299,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 284,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 6930693201047
38,78 TL 'den başlayan taksitlerle

Wooc Balkabaklı Lolipop Köpek Ödülü 6 Lı

Ranova'nın Tavuklu ve Bal Kabaklı Sindirim Destekleyici Kurutulmuş Lolipop Köpek Ödülü 6lı, köpeğinizin sağlıklı yaşamını desteklemek için özel olarak hazırlanmış bir lezzet seçeneğidir. Bu ödül, köpeğinizin sindirim sistemini destekleyen ve sağlıklı bir sindirim süreci sağlayan doğal içeriklerle doludur.

Tavuk, yüksek kaliteli protein kaynağı olarak köpeğinizin kas gelişimine katkıda bulunurken, bal kabakları sindirim sistemini düzenleyici liflerle zenginleştirilmiştir. Bu kombinasyon, köpeğinizin sindirim sorunlarına doğal bir çözüm sunar ve sindirim sağlığını destekler.

Ranova'nın Tavuklu ve Bal Kabaklı Sindirim Destekleyici Kurutulmuş Lolipop Köpek Ödülü 6lı, köpeğinizin her ısırığında sağlıklı ve lezzetli bir deneyim sunar. Köpeğinizin ödüllendirici bir atıştırmalık almasını sağlarken aynı zamanda sindirim sistemini desteklemesiyle onun genel sağlığına katkı sağlar. Ranova'nın bu özel ödülü, köpeğinizin sevinçle kuyruğunu sallayacağı ve sizin de ona sağlıklı bir yaşam sunacağınız bir seçenektir.

Bileşimi; Tavuk %86, Tavuk ciğeri %12, Kabak tozu %2.

Analitik Bileşenler;, ham protein: en az %40,, ham yağ: en fazla %3,, ham lif: en fazla %5,, ham kül: en fazla %8,, nem: en fazla %8.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR