Happy Dog Fit & Vital Puppy Yavru Köpek Maması 4 Kg
Happy Dog Fit & Vital Puppy Yavru Köpek Maması 4 Kg

Happy Dog Fit & Vital Puppy Yavru Köpek Maması 4 Kg

Marka : Happy Dog
İndirim Oranı : %14 indirimli
Fiyat : 700,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 605,08 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4001967151992
82,36 TL 'den başlayan taksitlerle

Happy Dog Fit & Vital Puppy Yavru Köpek Maması 4 Kg

Yaşamın ilk ayından altı aya kadar olan önemli başlangıç ​​aşamasında, yavru köpeğiniz özellikle yoğun bir şekilde büyür. Bu yüzden sağlıklı gelişmesi için daha fazla besine ihtiyacı var. Happy Dog'un fit ve hayati Puppy dengeli köpek maması ile yeni aile üyenizin sağlıklı büyümesini destekler. Bu lezzetli eksiksiz yem, seçilmiş 5 hayvansal üründen protein sağlar. Aynı zamanda yavru köpeğinize birçok doğal besin sağlar: Keten tohumu, parlak bir tüy ve sağlıklı bir cilt sağlayan omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içerir. Mamanın içerdiği zencefil bağışıklık sistemini güçlendirir ve tıpkı Yeni Zelanda midyesi gibi yavru köpeğinizin eklemleri için iyidir. Bu yüzden ana büyüme aşamasında mükemmeldir.

Zinde ve hayati Köpek maması yavru köpekler için neden bu kadar iyidir?

Kümes hayvanları, balık, yumurta ve daha fazlasından dengeli protein çeşitliliği

Buğdaysız tarif

Bağışıklık sistemini güçlendirir

Kas-iskelet sistemi için zencefil ve Yeni Zelanda midyesi ile

Yavru köpek mamamı ne zaman yavaş yavaş genç köpekler için mamaya dönüştürebilirim?

Sadık arkadaşınız özellikle yaklaşık 6 aya kadar hızlı büyür. Bunu, orta derecede büyüdüğü genç köpek evresi takip eder. Bu noktada, fit & vital Junior gibi bu aşamaya uygun bir köpek mamasına geçmelisiniz . Eski mamayla karıştırdığınız yeni mamanın oranını kademeli olarak artırarak köpeğinizi yeni mamaya yavaş yavaş alıştırın. Bu, köpeğinizin gastrointestinal sisteminin değişime uyum sağlamasına izin verecektir.

Neden mamamızın ortasında bir delik var?

Yavru mamamız için olan mama tanesi kalp şeklindedir ve ortasında bir delik vardır. Bu, yavru köpeğinizin parçaları daha hızlı kırmasını sağlayarak çiğnemeyi kolaylaştırır. Daha geniş yüzey alanı, yiyeceğin mide suları tarafından en uygun şekilde parçalanması anlamına gelir ve bu da iyi sindirimi destekler.

İçindekiler: kümes hayvanları proteini* (%18), mısır unu, pirinç unu, et unu, kümes hayvanları yağı, balık unu (%5, %50 somon unu), kuzu proteini* (%4), ayçiçek yağı, pancar küspesi* (şekeri alınmış ), hidrolize karaciğer, elma posası*, selüloz, kanola yağı, potasyum klorür, mayalar*, sodyum klorür, kurutulmuş bütün yumurta (%0,2), deniz yosunu*, keten tohumu (%0,16), pisilyum kabuğu, midye eti* (%0,05) , yucca schidigera*, mayalar* (öz), deve dikeni, enginar, karahindiba, zencefil (%0.013), huş ağacı yaprağı, ısırgan otu, papatya, kişniş, biberiye, adaçayı, meyan kökü, kekik (işlenmesinden elde edilen toplam kuru ürünler otlar 0.16%)

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR