PetBurada'da Covid-19 Tedbirleri!

Tüm dünyada etkisini gösteren Korona virusun ülkemizde de görülmeye başlaması ile tarafımızdan derhal önlemler alınmıştır. Hatta ülkemizde olağanüstü önlemler alınmadan önce bu hastalıktan en çok etkilenen Çin ve İtalya takip edilmiş ve yasak tarihinden itibaren bu ülkeden ithal edilen gıda ürünleri stoklara alınmamıştır.  Son günlerde boy boy ilaçlama resimleri sosyal medyada yer alsa da bu hastalığı oluşturan virusün anlık iletişimlerle bulaşacağı göz ardı edilmektedir. Dolayısı ile depoların ilaçlanması sistematik olarak yapılmakla birlikte giriş ve çıkışların kontrol altına alınması şarttır. 03/03/2020 tarihinden itibaren şirket genel merkezimize ve depolarımıza personel harici hiç kimse alınmamaktadır. Sevkiyat araçları ve tedarikçi araçları kontrol altında tutulmakta olup personelimizin günlük sağlık kontrolleri yakında takip edilmektedir.

 

Personelimize maske ve eldivenle çalışma zorunluluğu ilk günden itibaren getirilmiştir. Personelimizin kontamine olmaması için servis araçları ile evlerinden alınıp tekrar evlerine kadar bırakılmakta, toplu taşımada yaşayacakları kontaminasyonun önüne geçme gayreti gösterilmektedir. Sevkiyatla gelen ürünler pulveriziasyon yöntemi ile depoya alınmadan ilaçlanmaktadır. Ürünler üzerinde göreceğiniz su damlası şeklindeki lekeler bundan kaynaklıdır.

Reklam, tasarım ve yazılım ekibimizin home ofis çalışmasını sağlayarak, hem onların sağlığını korumak hem de taşıma ve bulaşma riskini en aza indirmeye çalışılmaktadır. Korona virüsle mücadele tek başına yapılabilen bir mücadele değildir. Tedarikçisinden kargo personeline kadar herkesin top yekün kurallara uyacağı bir mücadeledir. 25 yıla yakın evcil hayvanlarda Corona Virüs ile mücadele etmiş Veteriner Hekimler olarak bu konunun ilk günden beri öneminin bilincinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

 

Sizden ricamız; Petburada kolileri ile teslim edilen ürünlerinizi koliyi eve almadan sadece içindekileri alın. Kargo aşamasında kontrolün bizden çıkması ile ambalaj kontaminasyonu her zaman bir olasılıktır. Lütfen #EvdeKal uyarılarına uyalım, maske ve eldiven kullanımı ve el hijyenine önem gösterelim. Her kim olursa olsun yakın temastan kaçınalım. Sizi, minik dostlarımızı ve ülkemizi seviyor, sağlığınızı önemsiyoruz. Bu süreçte korona virüsle mücadele eden sağlık personeli, kolluk kuvvetleri ve mücadelede bulunan tüm çalışanlara minnet duyuyoruz. Saygılarımızla.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR