N&D Quinoa Hairball Kedi Maması 1,5 Kg, Yetişkin Kedi Maması, N & D
N&D Quinoa Hairball Kedi Maması 1,5 Kg, Yetişkin Kedi Maması, N & D

N&D Quinoa Hairball Kedi Maması 1,5 Kg

Marka : N & D
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 1.310,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 1.048,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8010276041562
142,64 TL 'den başlayan taksitlerle

N&D Quinoa Hairball Ördek Etli Kinoa ve Elmalı Yetişkin Kedi Maması

N&D Quinoa Hairball Ördek Etli Kinoa ve Elmalı Yetişkin Kedi Maması, ördek eti, kinoa ve elma gibi sağlıklı ve lezzetli bileşenlerden oluşan bir kedi mamasıdır.

Bu mama, ördek eti gibi yüksek kaliteli protein kaynaklarından oluşur ve %26 oranında içeriğinde bulunur. Ördek eti, kedinizin kaslarının güçlenmesine ve sağlıklı bir vücut kütlesine sahip olmasına yardımcı olur. Ayrıca, ördek eti, kedinizin enerji ihtiyacını karşılayan ve bağışıklık sistemini güçlendiren vitamin ve mineraller açısından zengindir.

N&D Quinoa Hairball Ördek Etli Kinoa ve Elmalı Yetişkin Kedi Maması, kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine yardımcı olacak besinler içeren yüksek kaliteli bir kedi mamasıdır. Ayrıca, mama, kedinizin tüy yumağı oluşumunu önlemeye yardımcı olan lif içeriği ile de dikkat çeker. Ancak, kedinizin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman veterinerinizle görüşmeniz önerilir.

İçerik: Ördek eti (%26), Kinoa (%8), Elma (%8), Balık yağı Mineraller, Keten tohumu

Analitik Bileşenler: Ham protein :%34,00, Ham yağ :%20,00, Ham lif :%2,50, Ham kül :%7,50, Nem :%9,00, Kalsiyum :%1,20, Fosfor :%1,00, Sodyum :%0,40, Magnezyum :%0,09, Omega-3 :%0,90, Omega-6 :%3,50

Mamanın diğer önemli bileşenleri arasında kinoa ve elma bulunur. Kinoa, kedinizin sindirim sistemi sağlığına yardımcı olan lif ve protein açısından zengindir. Ayrıca, kinoa, kedinizin bağışıklık sistemini güçlendiren vitamin ve mineraller açısından da zengindir. Elma ise, kedinizin sindirim sistemi sağlığına yardımcı olan lif açısından zengindir ve aynı zamanda antioksidanlar açısından da zengindir.

Mamanın içeriğinde ayrıca balık yağı ve keten tohumu da bulunur. Balık yağı, kedinizin cildinin ve tüylerinin sağlıklı kalmasına yardımcı olan omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Keten tohumu ise, kedinizin sindirim sistemi sağlığına yardımcı olan lif açısından zengindir.

Paket Boyutu
1,5 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR