Felicia Düşük Tahıllı Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 12 kg
Felicia Düşük Tahıllı Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 12 kg

Felicia Düşük Tahıllı Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 12 kg

Marka : Felicia
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 1.815,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 1.633,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681299606672
222,34 TL 'den başlayan taksitlerle

Felicia Kedi Maması

Sevimli dostunuza sağlıklı bir beslenme sunmak istiyorsanız; Felicia kedi maması çeşitleri içerisinde mutlaka ihtiyacınız olan kuru mama vardır. Kuzu etli, az tahıllı tavuklu ve balıklı çeşitleri minik dostunuzun bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi için özel olarak formüle edilmiştir.

 

Felicia
3 Adet Ödül Hediyeli!

Felicia Düşük Tahıllı Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 

  • Sevimli dostlarımızın doğal yaşam şartlarına uygun şekilde beslenip, daha sağlıklı yaşayabilmeleri için beslenme uzmanlarımızla birlikte, tahıl oranı düşürülmüş hypoallergenic özel bir formül hazırladık.
  • Yüksek oranda sindirilebilir hayvansal protein kaynaklarına sahip Felicia, sindirim ve alerji hassasiyetlerine karşı özel olarak geliştirilmiştir.
  • Alerjik reasksiyonlarla ilişkili olan sığır eti, süt ürünleri, buğday, soya, patates, yapay tatlandırıcı, renklendirici, kimyasal aroma ve GDO içermemektedir!
  • Sevimli dostumuzun özel ve beslenme konusunda hassas olduğunu biliyoruz. Felicia Adult Lamb, geleneksel protein kaynakları ve bileşenlerini tolere edemeyen dostlarımız için özel olarak formüle edilmiştir.
  • Gerçek kuzu etinden gelen optimum protein ve kedinizin ihtiyaç duyduğu özel vitaminleri içeren bu formül ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamaya hazırız.
  • Kızılcık meyvesi, E&C vitaminleri, serbest radikallerin zararlı etkilerinin nötralize edilmesine yardımcı olur ve daha uzun bir yaşam sürecini destekler.
  • Tüm Felicia kedi maması çeşitleri optimum beslenmeyi sağlamak için dostlarımıza en kaliteli içeriklerle sağlıklı ve dengeli bir beslenme sunar.

İçindekiler

  Kurutulmuş kuzu proteini %27, hidrolize kuzu proteini %18, baldo pirinç, mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamsi unu, karides unu, bira mayası, hamsi yağı, nükleotid maya proteini, mineraller, prebiyotik mannan oligo sakkaritler, deniz yosunu, avizeağacı özütü, kızılcık tozu, pisilyum. A Vitamini (E672) 25.000 IU/kg, Vitamin D3 (E671) 1.500 IU/kg, Vitamin E (3a700) 150 mg/kg, Vitamin C 25 mg/kg, Niyasin (3a314) 50 mg/kg, Taurin 2.200 mg/kg, Bakır (Sülfat Olarak)(E4) 18 mg/kg, Çinko (Sülfat Olarak)(E6) 95 mg/kg, Çinko (Şelat Olarak)(E6)  20 mg/kg, Manganez (Sülfat Olarak)(E5) 30 mg/kg, Selenyum (Selenit Olarak)(E8) 0.3 mg/kg

Besin Değerleri

  Protein %33, yağ içeriği %15, ham kül %8, ham selüloz %2.5, Omega-6 %3.7, Omega-3 %0.75.

Paket Boyutu
12 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR