Kediler İçin Oyun

Kediler İçin Oyun

Kediler İçin Oyun

  Hiç kuşku yok ki her gün kedimizi akşam vakti kucağımıza alıp okşamak olmazsa olmazlarımızdandır. Her ne kadar yorgun olursak olalım oyun oynamak için can atan bir evcil hayvanınız olduğunda tüm yorgunluğumuzu üzerimizden atabiliriz. Biz de bu yazımızda evde kalmamız gereken günlerde kedilerimizle nasıl vakit geçirebiliriz onlara değineceğiz.

Yavru Kedi Oyunları

  Kedinizle verimli ve eğlenceli oyun saatleri geçirebilmeniz için birbirinden güzel ve kendi emeğimizle yaratabileceğini bir takım oyunlar ve oyuncaklar mevcuttur. Özellikle yavru kedilerin ne kadar oyuncu olduğu düşünüldüğünde kedinizle oyun oynamak size de keyifli dakikalar yaşatacaktır.

Kağıt Top İle Kedi Oyunu

  Kedinizle oynayabileceğiniz en kolay oyunlardan biri de kağıt topla oynamaktır. Her evde bulanabilecek bir malzeme olması sebebiyle en ekonomik, en basit oyunlardan biri kağıttan top yaparak oynamaktır. Hatta kağıt sesinin hışırtılı olması kedinizim daha da dikkatini çekebilir. Şanslı bir evcil hayvan sahibiyseniz kediniz yakaladığı kağıt topu size geri getirebilir.

Kedi Sesi

  Kimi zaman kedi sesi açarak kedinizde merak duyduğu yaratmak da sizin için eğlenceli olabilir. Ancak kediniz yakın zamanda annesinden veya kardeşlerinden ayrıldıysa bu durum onlar için üzücü olabilir. Bu yüzden kedi sesi oyunu uzun tutmamanızda yarar vardır.

Kedi Lazer Işığı

  Kedilerin en çok ilgisini çeken oyunlardan biri de lazer ışığı ile oyun oynamaktır. Küçük noktaların peşinden koşan kedinizin nasıl da hırslı ve avcı iç güdüsü olduğunu bu oyunla görebilirsiniz. Fakat daha sonraki oynamalarda tecrübeye dayalı olarak bu oyun kedinizin ilgisini çekmeyebilir.

Kediler Neyle Oynar?

  Balon da kedilerle oynayabileceğiniz ekonomik oyunlar arasında yerini alır. Marketten satın alacağınız birkaç veya bir balonu şişirmenizler birlikte iyi bir vakit geçirmeniz için kedinizle oyunlar oynayabilirsiniz. Bu oyun yine kedilerin yakalama istediğinden dolayı ilgilerini çekmektedir. Ancak kedinizin tırnakları uzunsa, yani balonu patlatmaya uygunsa balonun patlaması halde kediniz korkabilir. Bu konuda dikkatli olmanızı öneririz.

Tablet Kedi Oyunu

  Birçoğumuz bu tür oyunları internetteki videolarda görmüşüzdür. Kedilerin ilgisini çeken bir video açıp patisini koyduğunda birşeylerin kaybolduğu veya ortaya çıktığı oyunlar, onların oldukça ilgilerini çekmektedir. Eğer sizin de oyun oynamaya vaktiniz yoksa ve kedinizin oyun oynamasını istiyorsanız tablet kedi oyunları birebirdir.

kediler için oyun

Etiketler: kedi oyun, kediler için oyun,
Mart 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR