PetBurada’dan İzmir Depremi Sonrası Mama Bağışı

izmir depremi mama bağışı

PetBurada’dan İzmir Depremi Sonrası Mama Bağışı

  30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen büyük İzmir depremi sonrası başta İzmir halkı olmak üzere herkese tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve sabır dileriz. Umarız bir daha bu kadar büyük acılar yaşamayız. Acınızı ve üzüntünüzü derinden paylaşıyoruz.

  İzmir’deki deprem sonrasında yardıma muhtaç insanları ve sokaktaki canlıları görünce PetBurada.com olarak bu duruma kayıtsız kalamadık. Biz de depremden ve tsunami’den etkilenen sahipsiz canlılarının yardıma koşmamız gerektiğini hissettik. Bu doğrultuda vakit kaybetmeden İstanbul’dan büyük bir aracımızla alabildiğine mama ile yollara düştük. Sosyal medya hesaplarımızdan ise mamayı dağıtmak üzere yardımcı olabilecek hayvanseverlere ihtiyacımız olduğunu paylaştık. 3 Kasım tarihinde gerçekleşen mama dağıtımına oldukça yoğun bir ilgi vardı ve gerek sahipsiz hayvanları besleme, gerek ise mama dağıtımını gerçekleştirmek üzere bize yol gösteren, bize yardım eden herkese teşekkür ederiz.

Pandemi Mama Dağıtımı Sürecini Nasıl Etkiledi?

  Tüm dünyada devam eden pandemi sürecinde şartlar ne olursa olsun mama dağıtırken de temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak dağıtım ve besleme yaptığımızı belirtmek isteriz. Bu yüzden daha önceki mama bağışlarında ya da besleme etkinliklerinde olduğu gibi kalabalık fotoğraflar görüntüler çekemedik. Ancak yardıma gelen hayvanseverlerin sayısı o kadar fazlaydı ki sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır. Yaralarımızı birlikte sarabildiysek, bir canlının bile karnının doymasına vesile olabildiysek ne büyük mutluluk bizlere. İnanıyoruz ki gün gelecek ve bir gün hep beraber kordonda keyif yapıyor olacağız.

izmir mama bağışı

Hangi Güzargahlara Mama Bırakıldı?

  3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30 olarak planladığımız etkinlikte Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaydık. Alana vardığımızda yoğun kalabalıktan dolayı Belediye yeni yardımlaşma yeni olarak Gaziemir Fuar Alanı’nı adres gösterdi. İlk buluşma yeri olan Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndan başlayarak Bornova enkaz alanı, Bayraklı, Ege Üniversitesi, Manavkuyu, Sığacık, Seferihisar, Gaziemir Fuar Alanı, Sabuncubeli, Karşıyaka ve Karabağlar güzargahlarına mama dağıtımı yaptık.

  PetBurada ailesi olarak İzmir depremi sonrası yardıma muhtaç, sahipsiz kedi ve köpekler için 1.5 ton mama dağıtımı yaptık. Sizlerden gelen yoğun mesajlar sonrasında da sizlerin de bireysel olarak bağışlayabileceğiniz mamaları satışa sunduk. Bu mamaların fiyatlarını kar amacı gütmeden belirledik ve sadece Gaziemir Fuar Alanı’ndaki yetkililere tutanak karşılığında teslim ettik.

Etiketler: mama bağışı,
Kasım 04, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR