Köpeklerin En Sevdiği Köpek Oyuncakları

Köpeklerin En Sevdiği Köpek Oyuncakları

Köpeklerin En Sevdiği Köpek Oyuncakları

  Köpek oyuncakları, evcil hayvanınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eğlenirken aynı zamanda ona eğitim verebileceğiniz köpek malzemelerindendir. Köpeğiniz ister yavru olsun, isterse yetişkin genelde enerjilerini atmak için oyun oynamaya eğilimindedirler. Öyle ki köpeklerin kedilerden farklı bir karakterleri vardır. Sürekli olarak sahipleriyle beraber vakit geçirmek isterler. Bu birlikte vakit geçirmelerde de yürüyüş, koşmak ve oyun oynamak gibi aktiviteler olduğunda köpeklerin keyfine diyecek yoktur. Köpeğinizin daha çok hangi oyunları ve hangi köpek oyuncaklarını sevdiğini gözlemlediğinizde, oyun vakitlerini daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Gelin isterseniz sadık dostunuzla birlikte vakit geçirirken onların muhtemel olarak en çok seveceği köpek oyuncaklarına birlikte göz atalım.

köpek oyuncakları

Köpek Çiğneme Oyuncakları

  Köpeklerin diş çıkarma dönemlerinde hemen hemen her şeyi kemirdiğini görmüşsünüzdür. Öyle ki bu nesneler zaman zaman onların sağlığını tehlikeye sokabilecek nitelikte olabilmektedir. Küflü ya da kimyasal madde kaplı nesnelerin kemirilmesi ise sağlıklarını en çok tehdit eden olası senaryolardandır.

  Köpeklerin kemirme ihtiyacını karşılamak üzere köpek çiğneme oyuncakları edinmeniz gerekir. Köpekler dişleri kaşınırken ya da sırf oyun olsun diye bir yerleri kemirirken, kemirilen yerin ne olduğu, sağlığı için uygun olup olmadığı oldukça önemlidir. Köpek çiğneme kemikleri tamamen köpeklerin ağız yapısına uygun olan, onların çiğnemekten keyif alacağı, çiğneme ihtiyaçlarını gidereceği, sağlıklarına hiçbir olumsuz etkisi olmayan köpek oyuncaklarıdır. Köpek çiğneme oyuncaklarının yavru ve küçük ırklar için daha küçük boyutunun olduğu gibi yetişkin ve büyük ırk köpekler için daha büyük boyutları vardır.

Sesli Köpek Oyuncakları

  Köpeklerin oynamaktan en çok keyif aldıkları oyuncak türlerinden biri de sesli köpek oyuncaklarıdır. Çıkardığı ses ile köpeklerin dikkatini çeken bu oyuncaklar kimi zaman ışıklı da olabilmektedir. Genelde ısırıldığında ses çıkaran bu sesli köpek oyuncakları, köpeklerin ilgisini çekmesiyle köpek sahiplerini de neşelendirdiğini söyleyebiliriz. Pilli olması kimi köpek sahiplerini korkutabilmektedir. Ancak kaliteli ve bilindik markaların ürünlerini satın aldığınızda yutma, boğulma gibi herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmazsınız.  

Köpek Oyun Topları

  Köpekler toplarla oynamaya bayılırlar. Öyle ki at getir isimli oyun en çok sevdiği oyunlardandır. Bu oyunu oynarken de köpek oyun toplarına ihtiyaç duyulur. Köpek oyun topları, tenis topu, kauçuk top gibi çeşitli formlarda olabilmektedir. Yine bilindik markalardan ve bilindik petshoplardan satın aldığınızda sağlıklarına etki edebilecek hiçbir olumsuz senaryo ile karşılaşmazsınız. Köpeklerin ağzına aldığı bu köpek oyuncaklarının boyutu yine yaş gruplarına ve ırklara göre tercih edilmektedir.  

Köpek Oyun Kemikleri

  Köpeklerin at getir oyununu oynarken kullanmayı en sevdiği oyuncaklardan biri de köpek kemikleridir. Köpek toplarından ziyade bu ürünler ağza daha kolay alınabildiğinden bazı köpekler bu ürünlerle oyun oynamaya daha çok severler. Köpek oyun kemikleri, oyun oynamanın yanı sıra çiğneme ihtiyaçlarının da giderildiği ürünlerdir. Öyle ki köpeklerin ilgisini çekmek için kimi zaman bu köpek oyuncakları tavuklu, biftekli gibi aromalara sahip olabilmektedir.

  Siz de köpeğinizle oyun oynamak için birkaç çeşit köpek oyuncağı satın alabilir ve hangi oyuncaklarla oynamaktan daha çok keyif aldığınız gözlemleyebilirsiniz. Ancak her oyuncağın sağlıklı ve kaliteli olmadığını belirtmek isteriz. Bu yüzden yalnızca bildiğiniz markalardan ve bildiğiniz petshoplardan alışveriş yapmalısınız. PetBurada’da satılan her ürün veteriner hekimlerin onayından geçmektedir. Ayrıca satılan ürünlerde çeşitli kalite standartları aranmakta olup, hayvanların ve sizin sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilecek hiçbir ürün satılmamaktadır.

köpek oyuncakları

Etiketler: köpek oyuncakları,
Ocak 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR